De kansen van gestructureerde data voor de coassurantiemarkt

Data & digitalisering

De kansen van gestructureerde data voor de coassurantiemarkt

Door de ontwikkeling van gestructureerde data, verdere digitalisering en end-to-end operational exellence, creëert de VNAB een meer efficiënte markt met ruimte voor het maatwerk van de beurs. Ontdek en vergroot de kracht van gestructureerde data met het geïntegreerde VNAB IT-platform en door deelname aan events en educatieve programma’s over de rol van data en digitalisering in de coassurantiemarkt. Om de kansen op het gebied van gestructureerde data, IT en digitalisering snel te signaleren en onze leden te helpen om te anticiperen, is er een IT commissie in het leven geroepen. 

De commissie ondersteunt en adviseert over zaken die van belang zijn op het gebied van IT en de coassurantiemarkt. We praten je graag bij! Ga in gesprek met de IT commissie over de kansen van data. 

De VNAB stimuleert het gebruik van data en AI in de coassurantiemarkt. We organiseren events en bieden educatieve programma’s aan over de rol van data in onze markt. Bovendien delen we best practices en stimuleren we samenwerking tussen verzekeraars. 

Maak kennis met onze IT commissie!

 • Axel Schreijenberg
  VLC & Partners: Directeur ICT en Change
 • Rob ter Mors
  Voorzitter
 • Jappe Willems
  MS Amlin Marine: Manager Financial Crime Unit and Back Office Shipowners P&I
 • Jolene Reimus
  Marsh: Chief Operations Officer
 • Eduard Appelboom
  Nationale-Nederlanden: Product Owner Co-assurantie
 • Kirsten Duindam
  Rabo Assurantie Makelaardij: Chief Broking Officer
 • Joost Boode
  HDI: Directeur Data, IT & Digitalisering
 • Marco Bobeldijk
  Avéro Achmea: Senior Manager Acceptatie Bedrijven
 • Roland Arts
  Aon: Project Portfolio Manager
 • Christy van Buren
  Manager IT & change
Een stevig fundament

IT-platform

Het VNAB IT-platform is niet meer weg te denken uit de coassurantiemarkt. Door de juiste inzet van gestructureerde data, het (digitaal) uitwisselen van cruciale informatie en verregaande digitalisering van onze systemen creëren we een efficiënte markt met ruimte voor het maatwerk van de beurs. VNAB levert het geïntegreerde IT-platform dat dit mogelijk maakt. Zo maken we de weg naar data, digitalisering en de snel opkomende mogelijkheden van AI voor onze leden toegankelijker en toepassingsgerichter. Als lid van de VNAB krijg je met licenties toegang tot het IT-platform met e-ABS, Sanctieplatform, iDOSplatform, MIS en Co-polis.

Ga direct naar IT-platform
IT-platform
IT-platform

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom data?

Neem contact op met Rob en Christy!

Zoeken binnen VNAB