Lunch & learn

Tweewekelijkse online bijeenkomst

Lunch & learn

VNAB organiseert elke twee weken een online Lunch & Learn. Deze bijeenkomsten staan in het teken van het delen van specifieke kennis rondom actualiteiten. Het is een platform voor interactie en discussie met leden en door leden. De Lunch & Learns worden verzorgd door deskundige sprekers en vallen binnen één van de vijf branches - brand, cyber, engineering, transport of aansprakelijkheid – of er wordt een brancheoverstijgend thema behandeld.

Wanneer? Op maandagen

Tijd? Tussen 12.00 – 13.00 uur 

Hoe? Een online bijeenkomst

Fiona Schröder
Coördinator events & communicatie
Bekijk het overzicht

Wil je een Lunch & Learn bijwonen?

Denk met ons mee!

Heb je suggesties voor onderwerpen die je graag wil bespreken tijdens een Lunch & Learn of ken je een geschikte spreker? Wij horen het graag.

Geassocieerd partners

Ook geassocieerd partners kunnen deelnemen aan de Lunch & Learns. VNAB hanteert exclusiviteit voor de spreker(s). Indien een Lunch & Learn wordt verzorgd door een expertisebureau is het niet mogelijk voor andere experts om zich in te schrijven voor de betreffende sessie. Hetzelfde geldt voor advocatenkantoren.

 

Suggestie aandragen

Permanent Actueel (PA)

NIVRE experts ontvangen 1 PE punt voor Lunch & Learns.

Kosten en annuleren

De kosten voor deelname aan een Lunch & Learn zijn €49 (excl. BTW) per persoon. Aanmeldingen zijn tot en met de vrijdag vóór de bijeenkomst kosteloos te annuleren. Facturering vindt plaats per organisatie per maand.

Aanmelden event uitnodigingen