Meet the changemakers.

For a better future.

Meet the changemakers.

Welke young professionals maken het verschil in de coassurantiemarkt? Ontdek het tijdens de VNAB Young Talent Award!

Samen willen we – in de coassurantiemarkt – bewuste keuzes maken om een duurzamere en veerkrachtigere toekomst te waarborgen. Tijdens de VNAB Young Talent Award ontmoet je de changemakers uit onze sector. Dit is dé award voor young professionals binnen de coassurantiemarkt die met een vernieuwende aanpak indrukwekkende resultaten hebben geboekt. 

Een podium voor changemakers in de coassurantiemarkt 

De VNAB reikte op donderdag 14 september haar tweede Young Talent Award uit; dé award voor young professionals binnen de coassurantiemarkt die met een vernieuwende aanpak indrukwekkende resultaten hebben geboekt. Winnaar Jelmer Murrer (HDI) nam de award in ontvangst. Zijn pitch was inspirerend en benadrukte de noodzaak van samenwerking in de coassurantiemarkt om nieuwe risico’s, als gevolg van o.a. de energietransitie en klimaatverandering, te blijven verzekeren én hierbij als markt vooruitstrevend te zijn.

Ga direct naar young professionals

Over de VNAB Young Talent Award

Talent aantrekken én ontwikkelen in de coassurantiemarkt. Dat doen we voor, door én met het grote netwerk van de VNAB. De Young Talent Award laat de mogelijkheden in de coassurantiemarkt zien: werken in onze sector is zinvol, waardevol en biedt zekerheid. De young professionals die hun weg naar onze markt hebben weten te vinden, verdienen een podium. De VNAB Young Talent Award zet de markt steviger op de kaart voor jong talent en laat zien waarom de coassurantiemarkt zo aantrekkelijk is. Wil je ook jong talent nomineren? Neem dan contact met ons op via marketing@vnab.nl.

Ga direct naar werk & opleiding

Aftermovie VNAB Young Talent Award 2023

Zoeken binnen VNAB