De mens centraal 

Human Resources

De mens centraal 

De coassurantiemarkt staat voor uitdagingen en kansen op het gebied van HR. Vergrijzing, het ontwikkelen van specialistische vaardigheden bij werknemers en het vergroten van de aantrekkingskracht van de sector staan hoog op de agenda bij veel HR-managers. Onze leden richten zich op het aantrekken en behouden van talent door middel van aantrekkelijke trainingsprogramma's en groeimogelijkheden. 

Flexibele arbeidsmodellen en technologische innovaties veranderen ook de manier waarop het werk wordt gedaan en teams worden beheerd. Dit vraagt om nieuwe (leiderschaps)skills en samenwerkingsmethoden om het potentieel van medewerkers optimaal te benutten. De ontwikkelingen op het gebied van HR gaan razendsnel. Kennis en inspiratie uitwisselen is één van de belangrijkste taken van de  HR commissie. Zij praten je graag bij over ontwikkelingen en trends. 

Maak kennis met onze HR commissie!

 • Sabine Stoevelaar (voorzitter)
  MS Amlin: HR manager
 • Gaby de WIjs
  Chubb: HR Manager Benelux
 • Heidy van der Meer
  Meijers Assurantiën: Senior HR Business Partner
 • Martine Laarman
  Coördinator kennis & opleiding
 • Merel van der Toorn
  HDI: Senior HR Business Partner

Werk & opleiding

VNAB focust op het aantrekken, opleiden en behouden van talent. Nu en in de toekomst. Dat doen we voor young professionals, senior professionals en potentiële professionals in onze markt. Door actief te zijn in het onderwijs - met gastlessen en workshops –

en door speciale programma’s te ontwikkelen voor professionals van alle niveaus zorgen we ervoor dat jij verder kunt groeien in de coassurantiemarkt. Bekijk onze volgende programma’s en activiteiten:

Hoe houden we de sector aantrekkelijk voor nieuw talent? En welke trends signaleren we op het gebied van talent aantrekken en behouden? Wil je meepraten over de ontwikkelingen op het gebied van HR?

Neem contact op met met Martine!

Zoeken binnen VNAB