Groei door verschillende perspectieven, ervaringen en denkwijzen 

Diversiteit

Groei door verschillende perspectieven, ervaringen en denkwijzen 

Door verschillende perspectieven, ervaringen en denkwijzen samen te brengen, blijft de markt in beweging. Door ontmoetingen te faciliteren in onze markt en talent aan te trekken met verschillende (opleidings)achtergronden, stimuleren we innovatie, creativiteit en kansen binnen de markt. Daardoor kunnen onze leden en partners beter inspelen op veranderingen en risico’s.

Als professionals in de coassurantiemarkt de ruimte krijgen voor groei en ontwikkeling, als een inclusieve cultuur wordt gestimuleerd en als gelijke kansen binnen een organisatie worden gewaarborgd, ligt het ontwikkelen van producten, diensten en marktstrategieën binnen handbereik. De ontwikkelingen op het gebied van diversiteit en inclusie zijn volop in beweging. Kennis en inspiratie uitwisselen is één van de belangrijkste taken van de  HR commissie. Zij praten je graag bij over ontwikkelingen en trends. 

Maak kennis met onze HR commissie!

Hoe houden we de sector aantrekkelijk voor nieuw talent? En welke trends signaleren we op het gebied van talent aantrekken en behouden? Wil je meepraten over de ontwikkelingen op het gebied van diversiteit?

Neem contact op met Martine!

Zoeken binnen VNAB