Eerste VNAB data dialoog in samenwerking met ECDA

Eerste VNAB data dialoog in samenwerking met ECDA

De VNAB heeft zich dit jaar als corporate member verbonden aan het Erasmus Centre for Data Analytics (ECDA). We slaan hiermee de handen ineen om de weg naar data, digitalisering en de snel opkomende mogelijkheden van AI voor VNAB leden toegankelijker en toepassingsgerichter te maken. Als onderdeel van deze samenwerking heeft de VNAB samen met ECDA de eerste VNAB data dialoog georganiseerd. Het thema van deze eerste dialoogsessie was “AI: kansen, bedreigingen en lessons learned”. Onder begeleiding van Rob ter Mors en Professor Ting Li kwamen verschillende leden uit de markt samen in de vorm van een ronde tafel om in gesprek te gaan over AI en de impact op onze markt en de vereniging.

Wij bedanken Rianne Baumann, Thijs de Boer, Thomas van der Eerden, Sharon van Herel, Tom Mallant, Mark Posthumus, Cindy Weisscher, Marcel van Oosterhout, Christy van Buren en Denise Heijstek voor hun aanwezigheid en het delen van praktijkervaringen en kijken terug op een geslaagde avond. 

In het najaar zal de tweede data dialoog plaatsvinden en zullen wederom leden uit de markt uitgenodigd worden om in gesprek te gaan over data en de impact op onze markt en de vereniging.