Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Vierde editie VNAB Start of Season Pubquiz met nieuwe quizmaster

Donderdagmiddag 5 september vond in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum de vierde editie van de VNAB Start of Season Pubquiz plaats. Dit jaar werd de quiz geleid door Jeroen Salz. Hij heeft het stokje overgenomen van Ad Westerhof en deed dat met volle overgave. Er streden eenentwintig teams om de eeuwige roem en felbegeerde prijzen.

De VNAB pubquiz wordt jaarlijks georganiseerd ter ere van het nieuwe Lunch & Learn seizoen dat deze week weer van start ging. In teamverband gingen de deelnemers de strijd aan in twee rondes bestaande uit vragen over de verzekeringsmarkt, Lunch & Learns, weetjes, algemene vragen en muziekvragen. Tijdens de afsluitende finaleronde ronde namen de twee finalisten het tegen elkaar op, om zo de winnaar van de pubquiz te bepalen.

Ranking the stars

Zowel het winnende als het verliezende team mocht een mooie prijs in ontvangst nemen. Helemaal onderaan is het team van Markel geëindigd. Om hun kennis te vergroten mogen alle teamleden een keer een gratis Lunch & Learn bijwonen.Het team van Aon, de winnaar van vorig jaar kon de titel niet verdedigen, zij eindigde dit jaar op de derde plaats.

De finale werd gespeeld door Team DUPI en het team van Chubb met de naam 'The Chubby Checkers'. Na enkele vragen was het gehele team van DUPI weg gespeeld en won The Chubby Checkers! Dit team behaalde ook de meeste punten tijdens de twee rondes, de terechte winnaar van een zeer geslaagde VNAB Start of Season Pubquiz!

Benieuwd naar de gehele uitslag? U ziet het hieronder! 

1. The Chubby Checkers
2. Team DUPI
3. Aon APS 
4. VNAB Team 2
5. VNAB Team 1
6. DEKRA Experts
7. Team Zonder Naam
8. Team Dirkzwager
9. De Polderbaan
10. HISCOX
11. Team LIT
12. #TackleTheRisk
13. Team Marine V  
14. The best in niches  
15. JPR Advocaten
16. Stadermann Luiten Advocaten
17. 360 graden puur Sedgwick intelligentie
18. AREPA
19. Team Zurich
20. De Lengkeekers
21. Team Markel 

Publicatie datum: 5 september 2019
Meer nieuws