Terugblik VNAB Nieuwjaarsreceptie

Terugblik VNAB Nieuwjaarsreceptie

 

Op woensdag 10 januari mochten wij maar liefst 1000 leden verwelkomen in het Maasgebouw - De Kuip in Rotterdam. Tijdens dit jaarlijkse samenkomen kregen onze leden de gelegenheid elkaar te ontmoeten, bekenden te begroeten en elkaar een voorspoedig nieuwjaar toe te wensen onder het genot van een hapje en een drankje.

Een vast onderdeel van deze gedenkwaardige avond is de Nieuwjaarsspeech door onze executive director, Rob ter Mors. Ondanks zijn voorliefde voor Ajax, toonde Rob zich bereid om zijn clubtrots opzij te zetten door samen met oud-Feyenoordvoetballer Ben Wijnstekers het veld in De Kuip te betreden voor het welkomstwoord. Wijnstekers reikte symbolisch een voetbal uit, een gebaar dat past bij de vereniging: samenwerken. Collega's en concurrenten, samenkomend om kennis en expertise te delen.

Het wordt wederom een jaar van gezamenlijke inspanningen voor onze markt. Laten we met elkaar weer belangrijke stappen vooruit zetten die bijdragen aan een optimale werking van onze coassurantiemarkt.

Shared risk. For a shared future.

Zoeken binnen VNAB