Terugblik VNAB Marktdiner

Terugblik VNAB Marktdiner

Op donderdag 2 november hebben we ruim 320 leden mogen verwelkomen in Noordwijk voor het traditionele VNAB Marktdiner. Buiten was een pittige storm gaande, maar eenmaal gearriveerd in Hotel Grand Huis ter Duin was daar gelukkig niets meer van te merken en zat de sfeer er meteen al goed in. 

Na een bijzondere openingsact - waarbij de VNAB haar nieuwe logo presenteerde - heette Rob ter Mors iedereen van harte welkom en ging de feestelijke avond officieel van start. Tijdens zijn welkomstwoord stond Rob o.a. stil bij belangrijke ontwikkelingen binnen de strategische prioriteiten van de VNAB. Onderwerpen als de ontwikkeling van het nieuwe Co-polis, de voortgang van Contract Zekerheid en alweer het derde Risk Insurance Traineeship passeerden hierbij de revue.

Student van het jaar award

Na het voorgerecht nam Focko Dorhout Mees namens Stichting Assurantiebeurs Amsterdam het woord voor de uitreiking van de ‘Student van het jaar award’. In de prijzen vielen dit jaar Amar Bahkani (Universiteit van Amsterdam) en Gabriëlla Jaggan (Erasmus Universiteit). Beide studenten werden verrast met een certificaat en een cheque ter waarde van € 5.000,-.

Culturen vormen mensen, mensen vormen culturen

Gastspreker van de avond was corporate antropoloog Jitske Kramer die haar ervaringen deelde van haar onderzoek naar de bijzondere tijd waarin we nu leven. Jitske reist de wereld over om te leren hoe culturen mensen vormen en hoe mensen culturen vormen. Ze nam de gasten mee in het begrip liminaliteit en deed een dringende oproep tot begrip, actie en moedig leidershap. 

Anneke Kooiman wint VNAB Award

Een jaarlijks terugkerend programmaonderdeel is de uitreiking van de VNAB Award; een award voor diegene die zich – naast zijn of haar reguliere baan - gedurende langere tijd inzet voor de coassurantiemarkt en de VNAB. Deze award is dit jaar uitgereikt aan Anneke Kooiman van DUPI. Al jarenlang geeft Anneke de VNAB gevraagd en ongevraagd advies over ontwikkelingen binnen de transportsector. Anneke is nauw betrokken bij diverse programma’s van de VNAB zoals de Introductie Coassurantie, Match Insurance en het Risk Insurance Traineeship. Ook internationaal is Anneke betrokken bij o.a. IUMI. Via een mooie – maar zeker ook grappige – video ontving Anneke de felicitaties van haar collega’s en van enkele relaties uit de markt.

Na het dessert in de foyer werd er nog lang nagepraat onder het genot van een drankje en met de muziek van de DJ op de achtergrond. Wij bedanken alle gasten voor hun komst en kijken met elkaar terug op een geslaagde editie van dit 18e VNAB Marktdiner. 

Zoeken binnen VNAB