Jubileumeditie VNAB bedankavond

Jubileumeditie VNAB bedankavond

Jubileumeditie VNAB bedankavond

Met, voor en door de leden werkt de VNAB continue aan ketenefficiency, kennisontwikkeling en het verbinden van de markt. Momenteel zijn er onder de vlag van de VNAB maar liefst 31 commissies en werkgroepen actief. Dit betekent dat ruim 200 branchegenoten zich, naast hun reguliere werkzaamheden, inzetten voor de VNAB en de markt. Op 7 oktober organiseerde de VNAB daarom alweer voor de vijfde keer speciaal voor deze branchegenoten een VNAB bedankavond. Een feestelijke avond waarop zij bedankt en verwend zijn. 

Tijdens de VNAB bedankavond is de VNAB Commissie/Werkgroep van het jaar Award uitgereikt. Een extra waardering voor een bijzondere prestatie. Er waren dit jaar drie genomineerden: de Technische commissie Brand, de HR commissie en de Technische commissie Varia. De award ging naar de HR commissie. Zij hebben, samen met de werkgroep Risk Insurance Traineeship, gewonnen, omdat zij het Risk Insurance Traineeship hebben ontwikkeld wat na een lang traject op 1 september van start is gegaan. Het Risk Insurance Traineeship is een uniek concept waarin de markt gezamenlijk haar krachten bundelt. De trainees gaan namelijk bij de verschillende partijen in de markt aan de slag en maken op deze manier kennis met de hele branche. Een branche overstijgend initiatief waarvan er hopelijk nog vele edities gaan volgen.

Ook werd er deze avond een extra prijs uitgereikt aan Sigrid van Alderwegen. Zij kreeg de VNAB helpende hand award uitgereikt door Rob ter Mors en Denise Heijstek aangezien zij in maar liefst vier VNAB commissies tegelijk zitting heeft. De VNAB is heel blij met al haar hulp!  

Tijdens deze avond was er een heerlijk walking dinner, speelde er een muzikaal duo en kon men ook de strijd met elkaar aangaan tijdens een spelletje tafelvoetbal, vier op een rij xxl of een gokje wagen aan de casino roulette tafel. Er was een gezellige sfeer en de aanwezigen waren blij om elkaar weer te zien.

Zoeken binnen VNAB