3257

Najaarseditie VNAB kwart marathon

Tijdens de Rotterdam Marathon op zondag 24 oktober vond de achtste editie van de VNAB kwart marathon plaats. Dit jaar voor het eerst een najaarseditie, aangezien het evenement i.v.m. COVID-19 van april 2020 verplaatst moest worden naar afgelopen zondag. Ruim 80 enthousiaste VNAB lopers finishten op de Coolsingel na 10,55 km.

Dit jaar waren de VNAB lopers te herkennen aan het groene VNAB shirt. De start was zoals gebruikelijk op de Burgemeester van Walsumweg, vlakbij het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Na afloop van de loop werden de lopers opgewacht met een heerlijke brunch. Helaas kon de prijsuitreiking niet plaatsvinden i.v.m. een technische storing bij de uitslagen. De vijf snelste vrouwen en vijf snelste mannen werden daarom op het podium geroepen en het bleef nog even spannend wie van hen binnenkort de wisselbeker in ontvangst mag nemen.

Wisselbekers

Inmiddels zijn de uitslagen bekend en de winnaars zijn:

  • Snelste man: Eelco Geers (AIG) in een netto tijd van 43:39 minuten
  • Snelste vrouw: Lizette Roos (W.A. Hienfeld) in een netto tijd van 52:35 minuten
  • Snelste stijger: Wilco de Haan (Schouten Zekerheid) liep 13:35 minuten sneller dan de laatste editie in 2019

Sponsoren

De VNAB kwart marathon werd mede mogelijk gemaakt door de sponsoren: Chubb, Schouten Zekerheid, Sedgwick en Vanderwal & Joosten. Namens de VNAB veel dank hiervoor!

Zoeken binnen VNAB