Risk has the future

Luister naar de VNAB podcast

Risk has the future

Hoe houden we cyberrisico’s verzekerbaar? En bereiden we ons voor op de nieuwe werkwereld? Welke bijdrage leveren we in de transitie naar een meer duurzame samenleving? In de VNAB podcastreeks ‘Risk has the future’ delen wij de rijke historie van de coassurantiemarkt, kijken we naar de dag van vandaag en focussen we op de uitdagingen van morgen. Zolang we de toekomst niet kunnen voorspellen, zullen er altijd risico’s blijven die verzekerd moeten worden. The future has risks. Risk has the future.

Benieuwd? Volg onze podcast in jouw favoriete podcast app en laat je inspireren om zelf bij te dragen aan het duurzamer en veerkrachtiger maken van de coassurantiemarkt.

Inspirerende afleveringen over impactvolle thema’s voor de coassurantiemarkt

In onze podcastserie ‘Risk has the future’ gaat host Maarten Bouwhuis in gesprek met een wisselend gezelschap aan gasten. Iedere podcast schuiven er een makelaar, een verzekeraar, externe deskundige én young professional aan.

Laat je mening horen!

De VNAB is er voor, maar vooral ook door haar leden en partners. Graag betrekken wij jou bij het maken van onze podcasts. Heb je tips of suggesties voor onze podcasts? Wij horen het graag via marketing@vnab.nl.

Luister de meest recente aflevering

Zoeken binnen VNAB