Investeren in nieuwe branchegenoten is investeren in de toekomst

Investeren in nieuwe branchegenoten is investeren in de toekomst

De VNAB bestaat 35 jaar in haar huidige vorm. In dit jaar wordt niet alleen teruggekeken, maar vooral vooruit gekeken. Naar de toekomst. Zo ook tijdens de VNAB onboardingsdag op maandag 27 september. Deze dag stond in het teken van kennismaken met de markt, de betrokken partijen, hun verantwoordelijkheden en onderlinge verhoudingen én netwerken. 50 starters in de zakelijke verzekeringsmarkt werden deze marktbrede onboardingsdag meegenomen in de wereld van de coassurantie.

Na de lunch trapte Denise Heijstek (VNAB) af met ‘A trip down memory lane’. Wanneer is onze markt ontstaan en hoe is het uitgegroeid tot wat het nu is? Soner Calim (voorzitter Young InSurance) enthousiasmeerde de deelnemers voor de netwerkvereniging voor young professionals. Paul Speijer (Ecclesia), Tessa van den Heuvel (Ecclesia), Roeland van Ameron (MS Amlin), Sheralyn Heideman (Van Traa Advocaten), Nol van Hal (Van Traa Advocaten), Maarten Schaap (Van der Wal & Joosten) en Sander van Amelsvoort (Van der Wal & Joosten) lieten zien wanneer de verschillende partijen voor, tijdens en na een schade aan bod komen en wat de functie van deze organisaties inhoudt. Maar ook wat voor wisselwerking er tussen hen is en hoe deze partijen met elkaar samenwerken. 

Of de deelnemers goed hadden opgelet, is getest tijdens de quiz. De winst werd in de wacht gesleept door Paulien van der Linden (Schouten Zekerheid), Chantal Zuidgeest (SAA) en Maartje Paulusse (VLC & Partners).

De borrel was een uitgelezen kans om branchegenoten te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Veel LinkedIn verzoeken zijn inmiddels verstuurd. De basis voor hun netwerk is gelegd. 

Het was een geslaagde eerste editie van de VNAB onboardingsdag. Wij hopen in de toekomst nog vele nieuwe gezichten te mogen verwelkomen. Investeren in nieuwe branchegenoten is investeren in de toekomst.

Zoeken binnen VNAB