Quizzende start van het nieuwe jaar

Quizzende start van het nieuwe jaar

Wij hebben afscheid genomen van 2020. Het was een bijzonder jaar van uitersten waarin de nieuwjaarsreceptie een recordopkomst bereikte, het Sanctiepl@tform de ISAE 3000D certificering behaalde, Rob ter Mors startte als uitvoerend bestuurder, help.vnab.nl werd gelanceerd en de Juridische commissie de Commissie van het Jaar Award won. Maar ook een jaar waarin de VNAB vanwege het coronavirus tijdelijk de deuren van het centrum heeft moeten sluiten en tegelijkertijd een online eventprogramma ontwikkelde.

De markt heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan de uitdagende prolongaties. Een extra reden om de start van het nieuwe jaar te vieren en onze leden en partners juist in deze tijd bij elkaar te brengen. Op 12 januari werden onze leden, partners en collega's onder leiding van een enthousiaste quizmaster digitaal uitgedaagd om de strijd aan te gaan tijdens de VNAB nieuwjaarsquiz. 

Uitvoerend bestuurder Rob ter Mors opende deze online versie van de nieuwjaarsreceptie. Hij uitte o.a. zijn waardering voor de betrokkenheid van onze leden en nam men kort mee door het activiteitenprogramma dat de VNAB voor dit jaar heeft gepland waaronder de prolongatie 2021, het verhogen van de effectiviteit van onze IT investeringen en de online events. Ook werd het jubileumjaar (35) van de VNAB gelanceerd en de nieuwe branchevideo voor het eerst vertoond.

Daarna ging de quiz van start en bestond uit gevarieerde vragen boordevol muziek, video’s, mini games en social rounds die onder het genot van een vooraf toegestuurd hapje en drankje beantwoord konden worden. Soraya Lossie (Crawford) en Annemieke Boon (Dupi) kwamen in de uitzending om met de quizmaster de bonusronde te spelen en deelnemers stuurde via WhatsApp leuke berichten en foto’s toe die tijdens de quiz werden getoond. Maar uiteraard werd ook de parate kennis over de branche getest. Kortom, kennis met een knipoog! Henno Talsma (AIG) was de grote winnaar, Jeroen van de Mortel (Context B.V.) werd tweede en Raoul Gajadharsing (MS Amlin) mocht de derde podiumplek betreden. Een presentje komt hun kant op. De aftermovie verschijnt binnenkort.

Ook tijdens een online nieuwjaarsreceptie kan een netwerkmoment natuurlijk niet ontbreken. Na afloop van de quiz werd daarom een zestal speeddaterondes georganiseerd. Per ronde werd men vijf minuten aan een deelnemer gekoppeld. Op deze manier konden zij nieuwe branchegenoten ontmoeten, maar ook gekoppeld worden aan iemand die zij al kende. Een mooie manier om het netwerk uitbreiden en/of bekende gezichten uit de markt spreken.

Met een opkomst van 325 personen mogen wij dit eerste event van 2021 het een geslaagde VNAB nieuwjaarsquiz noemen. Wij wensen u alle goeds voor 2021.

Wij zijn blij om u in deze tijd in zulke grote getalen online te kunnen verwelkomen bij onze events. Benieuwd wat er nog meer op het programma staat? Raadpleeg dan onze online agenda!

Zoeken binnen VNAB