Terugblik VNAB Padeltoernooi

Terugblik VNAB Padeltoernooi

Op vrijdag 19 april vond het allereerste VNAB Padeltoernooi plaats bij Plaza Padel in Laren waar ruim 70 deelnemers namens de VNAB welkom werden geheten door Denise Heijstek, manager ledenzaken & marketing. 

Na tien edities van de VNAB Kwart marathon is ervoor gekozen om een nieuw sportief evenement te organiseren; het VNAB Padeltoernooi. Met het oog op Koningsdag en het EK voetbal in juni vertelde Denise dat de oranje kleur van de deelnameshirts een duurzame keuze is, met de hoop dat deze nog vaker gedragen worden. En natuurlijk is het geen toeval dat dit ook nog eens goed bij de nieuwe huisstijl van de VNAB past. Vervolgens nam voormalig proftennisser en mede-eigenaar van Plaza Padel John van Lottum het woord om wat te vertellen over de enorme groei aan populariteit die deze sport doormaakt in Nederland. Doordat padel zo toegankelijk is en zich goed leent voor netwerken, is een padeltoernooi zoals dit een mooie gelegenheid om elkaar op een andere manier te ontmoeten.

Nadat clubmanager Patty instructies had gegeven en iedereen zich had omgekleed, werden de teams verdeeld over de banen en werd er – door sommige fanatieker dan anderen – gespeeld om die felbegeerde VNAB Padeltoernooi troffee. Doordat alle deelnemers individueel waren ingedeeld, bleek het leggen van nieuwe contacten tijdens en tussen het padellen door inderdaad ontzettend makkelijk te gaan wat dit event tot een mooie combinatie van sportiviteit, gezelligheid en netwerken maakte. Na een spannende finale mocht ‘team 17/fuchsia roze’ zich de winnaar noemen van het VNAB Padeltoernooi 2024 en werden de trofeeën uitgereikt aan:

Ronald van Vugt(Anchor Insurance), Robbert Waal (Chubb), Jeroen Weimar (SAA), Govert Wessel (HDI Specialty) 

Maar uiteraard verdienden alle deelnemers een prijs voor hun deelname. Die ontvingen ze dan ook in de vorm van een mooie medaille van chocola.  

Met een gezellige borrel waarbij er nog flink kon worden nagepraat en afspraken voor toekomstige potjes padel werden gemaakt, kunnen we terugkijken op een geslaagde editie van het eerste VNAB Padeltoernooi. Graag tot volgend jaar!

 

Zoeken binnen VNAB