VNAB marktdiner 2022: Vertrouwd samenzijn na drie gemiste jaren

VNAB marktdiner 2022: Vertrouwd samenzijn na drie gemiste jaren

Op donderdagavond 6 oktober 2022 vond het VNAB marktdiner plaats in Grand Hotel Huis ter Duin. Na drie gemiste jaren konden ruim 320 professionals uit de zakelijke verzekeringsmarkt met elkaar aan tafel voor het traditionele galadiner dat al voor de 17e keer georganiseerd werd.

Het was het eerste marktdiner voor Rob ter Mors in zijn rol als uitvoerend bestuurder van de VNAB. Als gastheer opende hij de avond en verwelkomde hij iedereen, met name de aanwezige young professionals benoemde het prettig te vinden elkaar weer in deze setting te kunnen ontmoeten. Daarnaast werd er, samen met bestuursvoorzitter Danny van der Eijk, alsnog afscheid genomen van Wim Span (uitvoerend bestuurder tot 2020). Hier was door corona nog geen geschikt moment voor geweest. Wim kreeg een beursbel overhandigd, die hij vervolgens luidde als start van een mooie avond.

Student van het Jaar Award

De Student van het Jaar Award was dit jaar extra bijzonder. Focko Dorhout Mees, voorzitter van Stichting Assurantiebeurs Amsterdam (SAA) mocht de award en bijbehorende cheque aan maar liefst vier studenten overhandigen: Levi Boor (Erasmus Universiteit Rotterdam) en Martine Donk (Universiteit van Amsterdam) ontvingen allebei de Student van het Jaar Award voor 2021 en Julie Mol (Erasmus Universiteit Rotterdam) en Barbara Rozema (Erasmus Universiteit Rotterdam) ontvingen allebei de Student van het Jaar Award voor 2022.

Inkijkje in ons brein

Tijdens het diner was er een optreden van Paul Smit, filosoof en cabaretier. Hij gaf op humoristische wijze een inkijk in ons brein. Paul combineerde humor met inhoud en haakte in op thema's als samenwerking, cultuur, innovatie, beĆÆnvloeding en verandering.

Focko Dorhout Mees wint VNAB Award

Traditiegetrouw wordt ieder jaar tijdens het marktdiner de VNAB Award toegekend aan iemand die gedurende vele jaren een belangrijke bijdrage aan de coassurantiemarkt heeft geleverd. Dit jaar mocht Focko Dorhout Mees de Award in ontvangst nemen voor zijn jarenlange inzet als bestuurslid van de VNAB.

De VNAB kijkt terug op een zeer geslaagde editie van het VNAB marktdiner en hoopt jou volgend jaar weer te mogen verwelkomen!

Zoeken binnen VNAB