Het zijn de gezamenlijke momenten die er toe doen!

Het zijn de gezamenlijke momenten die er toe doen!

Binnen de zakelijke verzekeringsmarkt werken bevlogen mensen met hart voor de branche en voor het vak. Samen verenigd binnen de VNAB. Elkaar ontmoeten, het gesprek aangaan en elkaar inspireren, is dan ook essentieel. Door de pandemie hebben wij dit noodgedwongen moeten missen. Belangrijke mijlpalen, bijzondere gebeurtenissen en zakelijke afspraken werden gevolgd vanachter een scherm aan de keukentafel. Maar nu het moment weer is aangebroken om samen te komen en om elkaar te inspireren, hebben wij onze deuren weer open gezet.

Op donderdag 30 juni hebben wij samen met de branche het glas geheven op de zomervakantie en de gemiste momenten ingehaald tijdens het VNAB Moments That Matter event. Het zijn de gezamenlijke momenten die er toe doen. Van feestdagen met familie tot aan waardevolle bijeenkomsten met ons netwerk en los tijdens een avondje uit. Alles passeerde deze middag de revue. Een cocktail drinken tijdens een vakantie op het strand, netwerken met branchegenoten in het VNAB café of een oliebol eten tijdens oud & nieuw? Collega's inmaken met lasergamen, een liedje zingen in de karaoke caravan of een potje Jeu de boules? Het kon allemaal!

Het event bood een uitgelezen kans om onder het genot van een hapje, drankje, gezellig entertainment en leuke activiteiten branchegenoten te ontmoeten, om bij te praten en om nieuwe contacten te leggen. 

Wij zijn ontzettend blij om onze leden en partners weer in groten getale bij elkaar te brengen en nieuwe, maar ook oude vertrouwde gezichten te zien. U kunt de foto's en aftermovie op de website bekijken.