Hogeschool Rotterdam wint eerste VNAB studentenchallenge

Hogeschool Rotterdam wint eerste VNAB studentenchallenge

Hogeschool Rotterdam wint eerste VNAB studentenchallenge

Op 13 oktober vond de eerste VNAB studentenchallenge plaats. 70 studenten van de Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Inholland en Hogeschool Rotterdam streden tegen elkaar om de felbegeerde bokaal.

Onder leiding van Sjaak Schouteren (Marsh), Hector Hamaker (Crawford), Ronald Snoek (Crawford), Maartje Wijnker (Risk Insurance Trainee), Tim de Groot (Risk Insurance Trainee) en Jonathan van der Horst (Risk Insurance Trainee) hebben zij kennisgemaakt met het onderwerp cyber en middels een casus en simulatiespel geleerd welke stappen belangrijk zijn om binnen de eerste 48 uur van een cyberincident te nemen. Daarnaast was er de mogelijk om met de HR professionals van onze leden in gesprek te gaan over stage- en afstudeermogelijkheden wat heeft geresulteerd in twee tweedejaars stagiaires en minstens één stageplaats voor een derdejaars student. 

De casus en het simulatiespel leverde punten op. Naar aanleiding hiervan ging van elke hogeschool de groep met de meeste punten door naar de finale. Na een spannende ronde van presentaties, mocht uiteindelijk de Hogeschool Rotterdam zich de winnaar van de VNAB studentenchallenge 2021 noemen. 

Graag bedanken wij de hogescholen, studenten en leden voor deze leuke en leerzame dag vol theorie en praktijk. 

Zal Hogeschool Rotterdam volgend jaar de beker behouden? Een nieuwe kans voor Hogeschool Inholland en Hogeschool van Amsterdam voor revanche. Rotterdam, zet je schrap! Wij hopen jullie volgend weer te mogen verwelkomen voor de VNAB studentenchallange 2022.
 

Zoeken binnen VNAB