Elkaar ontmoeten en je netwerk uitbreiden: twee ingrediënten van de VNAB onboardingsdag

Elkaar ontmoeten en je netwerk uitbreiden: twee ingrediënten van de VNAB onboardingsdag

Elkaar ontmoeten en je netwerk uitbreiden: twee ingrediënten van de VNAB onboardingsdag. Gisteren heeft een nieuwe lichting starters kennisgemaakt met de markt, de betrokken partijen en hun verantwoordelijkheden én onderlinge verhoudingen. Zij werden ondergedompeld in de wereld van de coassurantie. Er is kennis opgedaan waarmee zelfs prijzen zijn gewonnen.

Na de lunch werden de deelnemers direct aan de slag gezet met een korte interactieve (netwerk) oefening. Er werd o.a. gevraagd wat de deelnemers van de dag verwachtten. Het antwoord dat het meest gegeven werd: borrelen. Ook de starters weten al goed hoe het in onze markt werkt!

Denise Heijstek (VNAB) nam de deelnemers mee in de geschiedenis van de zakelijke verzekeringsmarkt en Soner Calim (Young InSurance) en Maarten Schaap (Nivre Start) enthousiasmeerden hen daarna voor de netwerkverenigingen voor young professionals. Tijdens verschillende workshops lieten Paul Speijer (Ecclesia), Tessa van den Heuvel (Ecclesia), Roeland van Ameron (MS Amlin), Tomas Uildriks (Van Traa Advocaten), Nol van Hal (Van Traa Advocaten), Maarten Schaap (McLarens) en Sander van Amelsvoort (McLarens) zien wanneer de verschillende partijen voor, tijdens en na een schade aan bod komen en wat de functie van deze organisaties inhoudt. Maar ook wat voor wisselwerking er tussen hen is en hoe deze partijen met elkaar samenwerken. 

Roelf Lok (Vanbreda Risk & Benefits B.V.), Nina Lebbink (Marsh) en Kevin Broers (Aon) showden dat zij tijdens de sessies goed hadden opgelet en werden bekroond als winnaars van de quiz. 

De borrel was een mooie kans om een verdere verbinding te leggen met (nieuwe) contacten. De telefoon werd regelmatig uit de tassen gehaald om een LinkedIn connectie te maken. Een goede basis voor een nieuw netwerk. 

Het was wederom een geslaagde VNAB onboardingsdag. Wij hopen in de toekomst nog vele nieuwe gezichten te mogen verwelkomen.
 

Zoeken binnen VNAB