Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Succesvolle editie VNAB kwart marathon

Tijdens de Rotterdam Marathon op zondag 7 april vond de jaarlijkse editie van de VNAB kwart marathon plaats. Dit jaar was het alweer de zevende editie van deze loop. In totaal volbrachten meer dan honderd enthousiaste VNAB lopers het volledige parcours van 10,55 km met de finish op de Coolsingel. 

Vanaf het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum vertrokken alle VNAB lopers vol gezonde spanning in hun paarse VNAB shirt naar de start op de Burgemeester van Walsumweg. Na afloop van de loop kon er onder het genot van een heerlijk buffet nagepraat worden over ieders prestatie.

Wisselbekers

Zoals gebruikelijk werden er ook dit jaar weer drie wisselbekers uitgereikt. Een wisselbeker voor de snelste man, één voor de snelste vrouw en een beker voor de snelste stijger.

Bij de heren ging de beker dit jaar wederom naar Yasin Özkok (MS Amlin). In een netto tijd van 41:59 minuten.
De beker voor snelste vrouw werd dit jaar gewonnen door Tessa van der Wel (SAA Verzekeringen B.V.) met een netto tijd van 52:37 minuten.

De snelste stijger was dit jaar Yvette Hofman (SAA Verzekeringen B.V.). Zij liep 8:18 minuten sneller dan vorig jaar en heeft daarmee de wisselbeker voor snelste stijger weten te veroveren.

Sponsoren

De VNAB kwart marathon werd mede mogelijk gemaakt door de sponsoren: Chubb, Meijers, SAA Verzekeringen, Schouten Zekerheid en Sedgwick. Namens de VNAB veel dank hiervoor!


Publicatie datum: 7 april 2019
Meer nieuws
Protocol COVID-19 VNAB kennis- en ontmoetingscentrum