Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Derde VNAB bedankavond

Met, voor en door de leden werkt de VNAB continue aan ketenefficiency, kennisontwikkeling en het verbinden van de markt. Momenteel zijn er onder de vlag van de VNAB maar liefst 26 commissies en werkgroepen actief. Dit betekent dat ruim 200 branchegenoten zich, naast hun reguliere werkzaamheden, inzetten voor de VNAB en de markt. Op 31 oktober organiseerde de VNAB daarom weer speciaal voor deze branchegenoten een VNAB bedankavond. Een feestelijke avond waarop zij bedankt en verwend zijn. De avond was ongedwongen en werd opgeluisterd door een muzikaal trio, een illusionist, lekker eten en men kon de strijd met elkaar aangaan tijdens een spelletje tafelvoetbal, airhockey of jenga.

Tijdens de VNAB bedankavond wordt de VNAB Commisse/Werkgroep van het Jaar Award uitgereikt. Een extra waardering voor een bijzondere prestatie. Dit jaar ging de award naar de Werkgroep iDOSpl@tformVanuitde leden zijn rond de 100! personen betrokken bij deze werkgroep. Met onder hen een speciaalkernteam dat ieder maand bijeenkomt om samen te werken aan het ontwikkelen en implementeren van een uniek platform voor onze branche. Door goed samen te werken als makelaars en verzekeraars wordt iDOS ontwikkeld en gaat het de branche efficiency en bruikbare data opleveren. De Werkgroep iDOSpl@tform heeft de Award verdiend omdat:

  • zij een nieuw initiatief ontwikkeld hebben dat inmiddels als systeem live is. Het wordt dooreen aantal makelaars gebruikt en alle verzekeraars zijn aangesloten;
  • er in relatief korte tijd grote stappen gezet zijn met een moderne aanpak (bijv. scrums, sprints etc.);
  • er veel enthousiasme gecreëerd is;
  • een viertal koplopers (makelaars) is daadwerkelijk aan de slag en heeft inmiddels laten zien dat “het werkt”;
  • er ondanks extreem drukke tijden in de branche door velen goed en actief wordt meegewerkt aan het ontwikkelen van iDOS.
Publicatie datum: 1 november 2019
Meer nieuws