‘Werkgeluk boost’ het nieuwe concept van het VNAB Ontmoetingscentrum!

‘Werkgeluk boost’ het nieuwe concept van het VNAB Ontmoetingscentrum!

Als werkgever kunt u het belang van welzijn op de werkvloer niet onderschatten. Voelen uw medewerkers zich gelukkig, dan gaan ze gemotiveerd aan de slag. Dat resulteert in kwaliteit van het werk en in productiviteit. Het geldt voor bestaande medewerkers, maar ook voor het talent dat u in de toekomst nog wil aantrekken. Wilt u als organisatie succesvol zijn? Dan is investeren in werkgeluk een ‘must-do’. Graag helpen wij u hierbij. In de week van 25-29 september is het de 'Week van het Werkgeluk' en zijn er nog enkele zalen beschikbaar.

Wanneer u vanaf september t/m half november een bijeenkomst bij het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum organiseert, kunt u kiezen voor een ‘Geluksmeeting’ waarbij de de deelnemers worden meegenomen langs vier gelukshormonen: endorfine, dopamine, serotine en oxytocine. 

Deze gelukshormonen geven meer energie, creëren motivatie om specifieke doelen te behalen, verbeteren humeur en stemming en laten het stresslevel dalen. Om de gelukshormonen hun werk te laten doen, zijn er specifieke momenten tijdens de meeting waarop deze worden gestimuleerd. De meeting start daarom bijvoorbeeld met een korte meditatieles en er wordt bewogen in daglicht tijdens een walking lunch. Hierbij worden ook speciale gerechten gegeten die de gelukshormonen aanmaken. 

Interesse? Neem contact op met onze van de gastvrouwen via 010-253 20 60 of receptie@vnab.nl.

Zoeken binnen VNAB