VNAB verwelkomt nieuwe collega

VNAB verwelkomt nieuwe collega

Met genoegen stellen wij Maarten Winter voor die per 1 januari werkzaam is als IT programma manager.

Maarten Winter was tot vorig jaar Product Owner bij Aegon Asset Management. Een sympathieke, sportieve en betrouwbare professional. Hij brengt gedegen ervaring als Scrum Master/Product Owner binnen IT-afdelingen met zich mee. 

 

Maarten is zijn carrière gestart als software tester bij Randstad en Rabobank. Het coördineren van alles in en rondom het team sprak hem het meeste aan. Daardoor nam hij al snel de rol van Scrum Master aan. Bij Aegon ging hij als fulltime Scrum Master aan de slag om na een aantal jaar als Product Owner te gaan werken.

 

Hij krijgt terug van teamleden dat zij hem zien als een betrokken, vriendelijke en positieve leider met een sterke focus op het verbeteren van de organisatie. Mensen vertrouwen hem, verwelkomen zijn enthousiasme en waarderen zijn drive.

 

Bij de VNAB gaat Maarten zich als IT programma manager richten op het verbeteren van de IT processen. Samen met de IT support en change specialisten uitzoeken hoe de applicaties op het VNAB platform het beste op elkaar en op de gebruikers aangesloten kunnen worden. 

 

Maarten woont in Rotterdam met zijn vrouw en drie kinderen op fietsafstand van de VNAB. Hij houdt ervan om buiten te zijn, in de natuur. Bijvoorbeeld door te wandelen, hardlopen, fietsen, roeien of op een terras in de zon te zitten.

 

Hij ontmoet jullie graag om kennis te maken en samen een espresso te drinken!

Zoeken binnen VNAB