VNAB verwelkomt nieuwe collega

VNAB verwelkomt nieuwe collega

Esther de Zwart is per 1 september 2022 gestart als Functioneel Beheerder bij de VNAB. Zij is een ervaren applicatie- en functioneel beheerder.

In 1998 is Esther begonnen als administratief ondersteuner bij Aon en daarna als acceptant het vak van functioneel beheer ingerold. De nadruk lag hierbij op de inrichting en aansluiting van ANVA op diverse processen en productinrichtingen. Daaropvolgend heeft zij vanaf 2005 ervaring opgedaan bij Vanbreda Risk & Benefits. Hier heeft Esther haar werkzaamheden verder uitgebreid omtrent het gestructureerd vastleggen en hergebruiken van data in ANVA in combinatie met andere applicaties. Van 2019 t/m 2021 was Esther werkzaam bij Ecclesia. Als gebruiker en functioneel beheerder heeft zij het iDOSpl@tform ge├»mplementeerd bij Ecclesia. Een mooie connectie met de VNAB werd gelegd toen zij met de andere leden van de werkgroep iDOSpl@tform in 2019 werd uitgeroepen tot de werkgroep van het jaar tijdens de VNAB bedankavond. Als lid van de werkgroep heeft Esther samen met andere leden een belangrijke bijdrage geleverd aan de samenwerking tussen ANA en het iDOSpl@tform. Vervolgens maakte zij de overstap naar L&B Groep en is daar als applicatie- en functioneel beheerder van diverse applicaties, waaronder ANVA, Verzuimapplicatie VeiligDigitaalDossier en AWI, aan de slag gegaan. 

Als lid van de werkgroep en deelnemer aan sprintsessies heeft Esther ruime ervaring met het iDOSpl@tform. Gezien haar kennis en ervaring is de VNAB zeer verheugd dat zij ons team komt versterken.

Zoeken binnen VNAB