VNAB verwelkomt: FDR

VNAB verwelkomt: FDR

Ontmoeten & verbinden, één van de strategische pijlers van de VNAB. Als middelpunt van de zakelijke verzekeringsmarkt faciliteert de VNAB het ontmoeten van branchegenoten en het leggen van nieuwe contacten. In de rubriek ‘VNAB verwelkomt’ stellen nieuwe makelaars- en verzekeraarsleden zich graag aan u voor. 

 

VNAB verwelkomt FDR als nieuw lid!

VNAB heet FDR van harte welkom als nieuw lid! Als maritieme verzekeringsmakelaar beschikt FDR over een schat aan expertise en ervaring in financiële stabiliteit, due diligence en risicobeheer. Ons team staat klaar voor haar klanten om eerlijke en toegewijde oplossingen te bieden voor diverse risico's. FDR Senior broker Armand Lans en Philemon van der Bom vertellen graag meer over FDR.

 

Wat is de kracht van FDR?
Armand: “De kracht van FDR is onze mensgerichte aanpak. We begrijpen als geen ander dat zelfs kleine fouten de bedrijfscontinuïteit kunnen bedreigen, en dit motiveert ons om de meest geschikte oplossingen te vinden voor onze klanten. Wij zetten die extra stap om elk zakelijk risico of zakelijke uitdaging adequaat aan te pakken. Van der Bom vult aan:

“Bij FDR zijn we ervan overtuigd dat geen enkel risico onverzekerd hoeft te blijven. Door deze benadering gaan we verder dan de conventionele paden en investeren we in de relaties die we aangaan. Deze menselijke aanpak is verweven in de gehele FDR-familie, wat zorgt voor korte lijntjes binnen ons team en dat zorgt ervoor dat wij snel kunnen handelen.” 

Beide heren benadrukken dat het onafhankelijke FDR niet de doorsnee verzekeringsmakelaar is, maar eerder als partner optreedt voor haar klanten bij het beheer van de risico’s. Deze jonge Rotterdamse makkelijker biedt een breed scala aan diensten waaronder bemiddeling, advies, second opinions, due diligence, en ondersteuning bij fusies en overnames. Zelfs de naam FDR is bedacht met het oogpunt op de waarden; Financiële stabiliteit, Due diligence en Risicomanagement

 

Hoe kijken jullie naar 2024?
Lans en van der Bom geven aan dat ze 2024 als een jaar vol belofte en groei beschouwen. “Bij FDR blijven we ons inzetten voor verdere groei van ons team en het aantrekken van nieuwe experts om onze klanten nog beter te ondersteunen. We willen onze diensten een extra boost geven, ons netwerk verder uitbreiden en innovatieve oplossingen blijven bieden die aansluiten bij de behoeften van onze klanten in het komende jaar.

 

Een stand alone in een familie van bedrijven. Hoe werkt dat?
Binnen FDR maken we deel uit van een brede bedrijfsfamilie. Hoewel we als zelfstandig bedrijf opereren, worden we ondersteund door een familie met uitgebreide expertise en specialisatie, met name binnen de maritieme sector. Deze sterke achterban stelt ons in staat om onze klanten een nog diepgaandere kennis en een breder scala aan oplossingen te bieden, waardoor we hen optimaal kunnen ondersteunen bij hun specifieke behoeften en uitdagingen.

 

Zoeken binnen VNAB