VNAB podcast 15

Ontmoet de changemakers uit de coassurantiemarkt

VNAB podcast 15

Vanaf vandaag is de nieuwste VNAB podcast te beluisteren op Spotify, SoundCloud en Apple Podcast.

Podcast 15: Ontmoet de changemakers uit de coassurantiemarkt

In deze aflevering van de podcast Risk has the future praat Maarten Bouwhuis met de finalisten van de VNAB young talent award: Siebe van Aalderen (Raetsheren), Jelmer Murrer (HDI) en Stephanie Verhaar (Chubb). Wat drijft ze? Wat zijn hun ambities? Waarom moeten zij eigenlijk winnen? En hoe kijken ze naar de arbeidsmarkt, duurzaamheid en de technologische ontwikkelingen in onze sector? U hoort het allemaal in de nieuwste aflevering.
 

Risk has the future

In de VNAB podcastreeks ‘Risk has the future’ delen wij de rijke historie van de markt, kijken we naar de dag van vandaag en gaan we vooral in op de uitdagingen van morgen. Hoe houden we cyberrisico’s verzekerbaar? Hoe bereiden we ons voor op de nieuwe werkwereld? En hoe maken we de transitie naar een meer duurzame samenleving? Zolang we de toekomst niet kunnen voorspellen, zullen er altijd risico’s blijven die verzekerd moeten worden. The future has risks. Risk has the future.
 

Wat kunt u van de podcast verwachten?

Tijdens de afleveringen gaat de host in gesprek met een wisselend gezelschap van gasten. Iedere podcast schuiven er een makelaar, een verzekeraar en/of een externe deskundige aan tafel. Daarnaast sluit er ook regelmatig een young professional aan om zijn of haar kijk op het onderwerp met de luisteraars te delen.

4124

Zoeken binnen VNAB