VNAB podcast 14

Geopolitieke ontwikkelingen

VNAB podcast 14

Vanaf vandaag is de nieuwste VNAB podcast te beluisteren op Spotify, SoundCloud en Apple Podcast.

Podcast 14: Geopolitieke ontwikkelingen

In deze aflevering van de VNAB podcast Risk has the future praten we over geopolitieke ontwikkelingen. Oorlog in Europa, spanningen met China en toenemende cyberaanvallen. Welke invloed hebben deze grote ontwikkelingen die spelen in de wereld op de verzekeringsmarkt? Presentator Maarten Bouwhuis gaat hierover in gesprek met Rob de Wijk (directeur van het Haags Centrum voor Strategische Studies), Nynke Brouwer (Senior Associate bij Stibbe) en Jolien Kruit (advocaat bij Van Traa Advocaten). En dit is allemaal live opgenomen vanaf co-podium 2023!
 

Risk has the future

In de VNAB podcastreeks ‘Risk has the future’ delen wij de rijke historie van de markt, kijken we naar de dag van vandaag en gaan we vooral in op de uitdagingen van morgen. Hoe houden we cyberrisico’s verzekerbaar? Hoe bereiden we ons voor op de nieuwe werkwereld? En hoe maken we de transitie naar een meer duurzame samenleving? Zolang we de toekomst niet kunnen voorspellen, zullen er altijd risico’s blijven die verzekerd moeten worden. The future has risks. Risk has the future.
 

Wat kunt u van de podcast verwachten?

Tijdens de afleveringen gaat de host in gesprek met een wisselend gezelschap van gasten. Iedere podcast schuiven er een makelaar, een verzekeraar en/of een externe deskundige aan tafel. Daarnaast sluit er ook regelmatig een young professional aan om zijn of haar kijk op het onderwerp met de luisteraars te delen.

Zoeken binnen VNAB