VNAB podcast 13

Energietransitie & ESG

VNAB podcast 13

Vanaf vandaag is de nieuwste VNAB podcast te beluisteren op SpotifySoundCloud en Apple Podcast.

Podcast 13: Energietransitie & ESG

In deze aflevering van de VNAB podcast praten we over duurzaamheid in de verzekeringsmarkt. Hoe kunnen verzekeraars helpen om de klimaatdoelen te halen? Presentator Maarten Bouwhuis spreekt hierover met Rens van Tilburg (Sustainable Finance Lab aan de Universiteit Utrecht), Annick Schmeddes & Eva Haanraadts (Sustainable Talent) en Detmer Koekoek (Royal HaskoningDHV). En dit is allemaal live opgenomen vanaf co-podium 2023!
 

Risk has the future

In de VNAB podcastreeks ‘Risk has the future’ delen wij de rijke historie van de markt, kijken we naar de dag van vandaag en gaan we vooral in op de uitdagingen van morgen. Hoe houden we cyberrisico’s verzekerbaar? Hoe bereiden we ons voor op de nieuwe werkwereld? En hoe maken we de transitie naar een meer duurzame samenleving? Zolang we de toekomst niet kunnen voorspellen, zullen er altijd risico’s blijven die verzekerd moeten worden. The future has risks. Risk has the future.
 

Wat kunt u van de podcast verwachten?

Tijdens de afleveringen gaat de host in gesprek met een wisselend gezelschap van gasten. Iedere podcast schuiven er een makelaar, een verzekeraar en/of een externe deskundige aan tafel. Daarnaast sluit er ook regelmatig een young professional aan om zijn of haar kijk op het onderwerp met de luisteraars te delen.

Zoeken binnen VNAB