VNAB podcast 11

Contract Zekerheid

VNAB podcast 11

Vanaf vandaag is de nieuwste VNAB podcast te beluisteren op Spotify, SoundCloud en Apple Podcast.

Podcast 11: Contract Zekerheid

In de elfde aflevering van de VNAB podcast praten Rianne Baumann (Raetsheren Van Orden Groep) en Thom Mallant (Allianz), twee leden van de startgroep, met Rob ter Mors (VNAB) en presentator Maarten Bouwhuis over Contract Zekerheid: zekerheid voor de klant over zijn grootzakelijke bedrijfsrisico's. Een programma dat afgelopen zomer door de leden van de VNAB is omarmd en bedoeld is om de doorlooptijden van het gezamenlijke prolongatieproces en daarmee de performance voor de klant te verbeteren. Wat is het probleem dat het programma Contract Zekerheid moet oplossen? Voor wie en waarom doen we het? Hoe gaat het met de adoptie van het programma en waar willen we volgend jaar staan in dit proces? En zeker niet onbelangrijk: waarom is het programma voor de klant belangrijk? Bonny Lepidis (Havensteder) deelt in een kort fragment haar eerste ervaringen.

Risk has the future

In de VNAB podcastreeks ‘Risk has the future’ delen wij de rijke historie van de markt, kijken we naar de dag van vandaag en gaan we vooral in op de uitdagingen van morgen. Hoe houden we cyberrisico’s verzekerbaar? Hoe bereiden we ons voor op de nieuwe werkwereld? En hoe maken we de transitie naar een meer duurzame samenleving? Zolang we de toekomst niet kunnen voorspellen, zullen er altijd risico’s blijven die verzekerd moeten worden. The future has risks. Risk has the future.

Wat kunt u van de podcast verwachten?

Tijdens de afleveringen gaat de host in gesprek met een wisselend gezelschap van gasten. Iedere podcast schuiven er een makelaar, een verzekeraar en/of een externe deskundige aan tafel. Daarnaast sluit er ook regelmatig een young professional aan om zijn of haar kijk op het onderwerp met de luisteraars te delen.

1500

Zoeken binnen VNAB