VNAB podcast 10

Ontwikkelingen in de CAR-markt

VNAB podcast 10

Vorig jaar is de VNAB gestart met een podcast pilot naar aanleiding van haar 35-jarig jubileum. Na een eerste reeks van afleveringen met veel enthousiaste luisteraars, zetten wij de serie voort. Vanaf vandaag is daarom de tiende VNAB podcast te beluisteren op Spotify, SoundCloud en Apple Podcast. De podcast is een vervolg op de in oktober verschenen VNAB Visie waarin o.a. verschillende ontwikkelingen in de branche engineering besproken zijn.

Podcast 10: Ontwikkelingen in de CAR-markt

In de tiende aflevering van de VNAB podcast praten Paul de Keijzer (DUPI), Age Tanja (Anchor Insurance) en Robin Adriaansen (DUPI) over de impact van klimaatverandering, vergrijzing en houtbouw op de CAR-markt. Welke ontwikkelingen zijn hieromtrent gaande, welke uitdagingen brengen die met zich mee en wat is er nodig om die uitdagingen aan te gaan? U hoort het in deze aflevering.

Risk has the future

In de VNAB podcastreeks ‘Risk has the future’ delen wij de rijke historie van de markt, kijken we naar de dag van vandaag en gaan we vooral in op de uitdagingen van morgen. Hoe houden we cyberrisico’s verzekerbaar? Hoe bereiden we ons voor op de nieuwe werkwereld? En hoe maken we de transitie naar een meer duurzame samenleving? Zolang we de toekomst niet kunnen voorspellen, zullen er altijd risico’s blijven die verzekerd moeten worden. The future has risks. Risk has the future.

Wat kunt u van de podcast verwachten?

Tijdens de afleveringen gaat presentatrice Tamara Bok in gesprek met een wisselend gezelschap van gasten. Iedere podcast schuiven er een makelaar, een verzekeraar, een young professional en/of een externe deskundige aan tafel aan om zijn of haar kijk op het onderwerp met de luisteraars te delen.

1563

Zoeken binnen VNAB