VNAB lanceert eerste podcastreeks

VNAB lanceert eerste podcastreeks

VNAB lanceert eerste podcastreeks

De VNAB bestaat 35 jaar in haar huidige vorm. Een bijzonder moment dat de VNAB aangrijpt om haar bestaansrecht te verstevigen, verbinding met leden en partners te stimuleren, de branche meer zichtbaar te maken op de arbeidsmarkt en natuurlijk op feestelijke wijze stil te staan bij deze mijlpaal. Een jaar waarin niet alleen wordt teruggekeken, maar vooral vooruit wordt gekeken. Naar de toekomst. Dat doen wij onder andere tijdens onze nieuwe VNAB podcastreeks ‘Risk has the future’. De eerste aflevering is vanaf vandaag te beluisteren op Spotify, SoundCloud en Apple Podcast.

In de VNAB podcastreeks ‘Risk has the future’ delen wij de rijke historie van de markt, kijken we naar de dag van vandaag en gaan we vooral in op de uitdagingen van morgen. Hoe houden we cyberrisico’s verzekerbaar? Hoe bereiden we ons voor op de nieuwe werkwereld? En hoe maken we de transitie naar een meer duurzame samenleving? Zolang we de toekomst niet kunnen voorspellen, zullen er altijd risico’s blijven die verzekerd moeten worden. The future has risks. Risk has the future.

Wat kunt u van de podcast verwachten?

Tijdens de reeks van vier afleveringen gaat presentatrice Tamara Bok in gesprek met een wisselend gezelschap van gasten. Iedere podcast schuiven er een makelaar, een verzekeraar en een externe deskundige aan tafel. Daarnaast sluit er ook een young professional aan om zijn of haar kijk op het onderwerp met de luisteraars te delen.

Podcast 1: VNAB bestuur trapt af

Het VNAB bestuur trapt af in deze allereerste Risk has the future podcast van de VNAB. Naar aanleiding van het 35-jarig bestaan van de vereniging gaan bestuursleden Rob ter Mors, Gielijn Arends en Marc van Nuland, onder leiding van presentatrice Tamara Bok, in gesprek over de uitdagingen van morgen. Uitdagingen voor de zakelijke verzekeringsmarkt, maar zeker ook voor de vereniging. Naast de drie VNAB bestuursleden schuift ook Young InSurance voorzitter Soner Calim aan. Hoe verzekeren we de toekomst van de volgende generatie?

Nieuwsgierig geworden? De aflevering is te beluisteren via ons Spotify, SoundCloud en Apple Podcast kanaal.

Wij horen graag uw mening

De VNAB is er voor, maar vooral ook door haar leden en partners. Graag betrekken wij hen dan ook bij het maken van onze podcasts. Met behulp van een luisterpanel zal de eerste podcastreeks begin volgend jaar worden geëvalueerd. Heeft u zelf tips of suggesties voor onze podcasts? Wij horen het graag via marketing@vnab.nl.

To be continued…

De volgende podcast is binnenkort te beluisteren en duikt in de wereld van cyberrisico’s.

3742