VNAB bestaat 35 jaar

Risk has the future, creating it together

VNAB bestaat 35 jaar

De VNAB bestaat 35 jaar in haar huidige vorm. Een bijzonder moment dat de VNAB aangrijpt om haar bestaansrecht te verstevigen, verbinding met leden en partners te stimuleren, de branche meer zichtbaar te maken op de arbeidsmarkt en natuurlijk op feestelijke wijze stil te staan bij deze mijlpaal. Een jaar waarin niet alleen wordt teruggekeken, maar vooral vooruit wordt gekeken. Naar de toekomst.

Risk has the future, creating it together

Zolang we de toekomst niet kunnen voorspellen, zullen er altijd risico’s blijven die verzekerd moeten worden. The future has risks. Risk has the future. Maar hoe gaat die toekomst eruit zien? Wat kunnen we nu doen om risico’s in de toekomst te blijven verzekeren? De VNAB speelt hier als vereniging een cruciale rol in. Door innovatieve ICT-systemen te bieden, kennisoverdracht te bevorderen en impactvolle ontmoetingen te faciliteren, bewaakt de VNAB de branche en brengt zij deze samen. Door samen te werken, iets teruggeven aan de maatschappij. Dat is de unieke kracht van de vereniging.

Samen de toekomst verkennen

Natuurlijk zal de VNAB samen met haar leden en partners feestelijk stilstaan bij haar 35-jarig bestaan. Maar zal zij het jaar ook aangrijpen om samen met haar leden en partners de toekomst te verkennen en te vormen. Tijdens interviews, discussies en events komen onderwerpen als duurzaamheid, cyber en de toekomst van werk op tafel. Young professionals, klanten, stakeholders, senior professionals en studenten, iedereen wordt uitgedaagd om mee te denken over de toekomst van onze branche.

Jubileumevent, hét hoogtepunt

De VNAB sluit het jubileumjaar af in januari 2022. Na een periode van lockdowns is dit hét moment om samen stil te staan bij de mijlpaal en die met elkaar te vieren. Maar vooral ook om samen met alle leden en partners de belofte van de VNAB voor de toekomst te maken.

Zoeken binnen VNAB