Save the dates

Hernieuwd VNAB eventprogramma

Save the dates

Save the dates: hernieuwd VNAB eventprogramma

Sinds vorig jaar hebben al veel online VNAB events de revue gepasseerd. Van de online nieuwjaarspubquiz tot aan het recente online VNAB college. Dit heeft ons veel geleerd en nieuwe inzichten opgeleverd. Online events zullen in de toekomst daarom zeker onderdeel blijven uitmaken van ons aanbod. Maar online samenkomen kan de waarde van elkaar fysiek ontmoeten natuurlijk niet evenaren. Met de zomervakantie voor de deur kijken wij er daarom met gepaste voorzichtigheid naar uit om onze leden en partners vanaf september weer te mogen ontvangen in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum.

Op de agenda staat een divers programma met oude bekenden zoals het VNAB marktdiner maar ook nieuwe events zoals VNAB insurance insights. Een programma waarin we het 35-jarig bestaan van de VNAB vieren en met elkaar de toekomst verkennen in opmars naar ons jubileumevent in januari 2022. Kijkt u er ook zo naar uit om elkaar weer te ontmoeten? Noteer dan ons programma alvast in uw agenda. Binnenkort ontvangt u de uitnodigingen voor onze events en kunt u zich aanmelden.

Nieuw! Heropening VNAB kennis- en ontmoetingscentrum – 7 september
Het is een bijzonder jaar voor het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Een jaar waarin het centrum haar deuren gesloten heeft moeten houden maar ook het jaar waarin het centrum haar vijfjarig bestaan viert. Op 7 september nodigt de VNAB haar founding partners uit voor een feestelijke heropening van het centrum. 

Beursborrel – Avéro Achmea – 13 september
De beursborrels zijn vanaf september terug van weggeweest. Avéro Achmea trapt af en nodigt VNAB leden en geassocieerd partners uit op maandag 13 september. 

Nieuw! Lustrum Introducties Coassurantie – 16 september
Inmiddels is de Introductie Coassurantie een bekend fenomeen. Dé introductiecursus voor nieuwkomers in de markt. In september viert de VNAB het vijfjarig bestaan van dit bijzondere initiatief. Een feestelijke avond speciaal voor iedereen die aan de Introductie Coassurantie heeft deelgenomen of meegewerkt.

Nieuw! Onboardingsdag – 27 september
Net gestart in de grootzakelijke verzekeringsmarkt maar is de Introductie Coassurantie (nog) een stap te ver? Dan is de VNAB onboardingsdag iets voor u. Een marktbrede onboardingsdag bedoeld voor alle nieuwe collega’s in de branche, zowel voor de verzekeringstechnische als de ondersteunende afdelingen.

Nieuw! Insurance insights – 30 september
Op 30 september gaan we met onze leden de toekomst van de branche verder verkennen. Deze dag draait om nieuwe inzichten waarbij young professionals aan senior professionals worden gekoppeld en samen aan de slag gaan met diverse echte klantcases.

Bedankavond – 7 oktober
Met, voor en door de leden werkt de VNAB continue aan ketenefficiency, kennisontwikkeling en het verbinden van de markt. Mede hierdoor groeit de vereniging in haar activiteiten, in het aantal betrokken branchegenoten en neemt ook het aantal commissies en werkgroepen toe. Tijdens een feestelijke avond bedankt de VNAB alle commissie- en werkgroepleden voor hun inzet het afgelopen jaar.

Visie event: een duurzame kijk op de toekomst – 14 oktober
De komende uitgave van ons magazine VNAB Visie staat volledig in het teken van duurzaamheid. In navolging hierop organiseert de VNAB op 14 oktober het Visie event ‘een duurzame kijk op de toekomst’.

Kwart marathon – 24 oktober
De VNAB kwart marathon is verplaatst naar zondag 24 oktober.

Marktdiner – 4 november
Het jaarlijkse VNAB marktdiner vindt plaats op donderdag 4 november in Noordwijk.

Nieuw! Systeemkennis en -toepassing
De ICT-systemen van de VNAB zijn volop in ontwikkeling. Naast de bekende release notes en de supportpagina help.vnab.nl, start de VNAB na de zomervakantie met online sessies om leden nog beter te ondersteunen bij het optimaal benutten van de systemen. Meer informatie en de data volgen binnenkort. 

Benieuwd naar het volledige eventprogramma?

Natuurlijk kunt u na de zomervakantie weer uw kennis vergroten tijdens de tweewekelijkse Lunch & Learns. En ook de HR bijeenkomsten en algemene ledenvergadering staan op het programma. Benieuwd hoe na de zomervakantie het volledige jubileumprogramma van de VNAB eruit ziet? Bekijk dan onze volledige agenda.

Corona ontwikkelingen

COVID-19 brengt nog steeds veel onzekerheid met zich mee. De VNAB volgt nauwgezet alle ontwikkelingen en de RIVM-richtlijnen. Waar nodig zal het eventprogramma worden aangepast.

Zoeken binnen VNAB