Eerste Risk Insurance Traineeship van start!

Eerste Risk Insurance Traineeship van start!

De VNAB bestaat 35 jaar in haar huidige vorm. In dit jaar wordt niet alleen teruggekeken, maar vooral vooruitgekeken. Naar de toekomst. Aansluitend hierop, investeren we in nieuw, jong talent dat onze branche in de toekomst voort zal zetten. Op 1 september is het eerste Risk Insurance Traineeship officieel van start gegaan met een gezamenlijke kick-off. Een feestelijk moment waar iedereen lang naar uit heeft gekeken.

De trainees Lucas van Berkum, Tim de Groot, Jonathan van der Horst, Sintclair White, Rutger Cosijnse, Maartje Wijnker en Janice Pullen startten de ochtend met een kennismakingsspel waarna kennismaking met de VNAB, coassurantiemarkt en Young InSurance en uitleg over het traineeship- en opleidingsprogramma volgde. Tijdens een gezamenlijke lunch werd nader kennisgemaakt met hun begeleiders. 

De trainees gaan gedurende een jaar lang aan de slag bij verschillende partijen uit de markt en volgen daarnaast een uitgebreid opleidingsprogramma. We zijn erg blij deze enthousiaste groep starters te mogen verwelkomen in onze branche en wensen hen een leuk, uitdagend en leerzaam jaar toe. Daarnaast bedanken wij graag de organisaties die het traineeship mogelijk maken: Zurich, Ecclesia Nederland, Chubb, Sedgwick, Marsh, HDI, Havelaar & van Stolk, VLC & Partners, Lengkeek, Nationale-Nederlanden, Aon, Dupi, Crawford, Ms Amlin, DEKRA, Hienfeld, Heinenoord en Kennedy van der Laan.

Zoeken binnen VNAB