Aflevering 1 VNAB podcast zomerserie: Assuring faces

Aflevering 1 VNAB podcast zomerserie: Assuring faces

Vorig jaar is de VNAB gestart met een podcast pilot naar aanleiding van haar 35-jarig jubileum. Na een eerste reeks van afleveringen met veel enthousiaste luisteraars, zetten wij de serie voort. Vanaf vandaag is daarom de zesde VNAB podcast te beluisteren op Spotify, SoundCloud en Apple Podcast

Driedelige VNAB podcast zomerserie: Assuring faces

Tijdens de driedelige VNAB podcast zomerserie ‘Assuring faces’ wordt er uiteraard gesproken over de ontwikkelingen in de markt en staan we stil bij de uitdagingen van de toekomst. Maar omdat het zomer is, nemen we ook een klein beetje gas terug en is het tijd voor een ander soort verdieping. We praten weliswaar vakinhoudelijk, maar vooral wat persoonlijker met onze podcastgasten. Tijdens de afleveringen gaat presentatrice Tamara Bok individueel in gesprek met een wisselend gezelschap. Iedere podcast schuift er een makelaar of verzekeraar aan tafel om de mensen achter de markt te leren kennen.

Eerste aflevering met Arno van den Bosch

Arno van den Bosch (i4e assuradeuren) is recent overgestapt van een grote verzekeraar naar een nieuwe speler op de markt. Hoe kijkt hij terug op het afgelopen seizoen, wat beweegt hem, helpt hem vooruit en hoe bereidt hij zich voor op het najaar? Wat zijn zijn hobby’s en gaat hij nog op vakantie in de zomer? U hoort het in de eerste podcastaflevering van Assuring faces.

Zoeken binnen VNAB