Aankondiging pensionering Theo van Endhoven

Aankondiging pensionering Theo van Endhoven

Graag informeren wij u dat onze gewaardeerde collega Theo van Endhoven per 1 oktober 2023 met pensioen gaat. Op eigen verzoek gaat Theo genieten van meer vrije tijd die hij, in eigen woorden: "gaat besteden aan van alles behalve werken".

Theo heeft na zijn periode bij Marsh de sluiting van de fysieke beurzen meegemaakt en, als de geestelijk vader van e-ABS, in 2005 de eerste stappen in de professionalisering van de coassurantiemarkt gezet. Daarna volgde, op verzoek van leden, de ontwikkeling van het Sanctieplatform en het iDOSplatform. Eerder dit jaar kwam daar ook de start van Co-polis bij, waarbij de rol van gestructureerde data om tot een efficiƫnte coassurantieketen te komen centraal staat. Door al deze ontwikkelingen kan inmiddels gesproken worden over een VNAB IT-platform.

Bedankt!

De VNAB en haar bestuur zijn Theo veel dank verschuldigd voor de groei en de mooie ontwikkeling die de VNAB heeft doorgemaakt. Het gebruik van het VNAB IT-platform is daar een prachtig voorbeeld van met als basis een sterk IT/functioneel beheer team.

Theo heeft ervoor gekozen om niet uitgebreid afscheid te nemen van de VNAB en haar leden, een keuze die wij respecteren. Donderdag 28 september was zijn laatste werkdag. Mocht u Theo een persoonlijk bericht willen sturen dan kan dat via info@vnab.nl. Wij zorgen ervoor dat Theo uw bericht ontvangt.

Benoeming Christy van Buren

Per 1 oktober neemt Christy van Buren de rol van Theo over in de functie van manager IT & change. Christy werkt sinds 2015 bij de VNAB. Zij is nauw betrokken geweest bij de realisatie van het Sanctieplatform en is de trekker van de ontwikkeling van Co-polis. De afgelopen twee jaren is Christy al nauw betrokken bij het management van de IT-afdeling en het contact met de leden. Ook heeft zij eerder dit jaar haar Master Information Management aan TIAS succesvol afgerond. Christy heeft diepgaande kennis van de processen in de coassurantiemarkt. In combinatie met haar kennis van IT en een ervaren team is dat een krachtige combinatie om de verdere professionalisering van de coassurantiemarkt vorm te geven. De VNAB en haar bestuur wensen Christy veel succes en plezier in haar nieuwe rol.

Zoeken binnen VNAB