Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs

Geassocieerd partnerschap

De VNAB kent de mogelijkheid, dat bedrijven en organisaties, die door haar leden betrokken (kunnen) worden in het proces van het tot stand komen van verzekeringen dan wel in de be- of afhandeling van schaden, als geassocieerd partner kunnen deelnemen aan diverse activiteiten van de vereniging. Er worden bepaalde toelatingseisen gesteld aan organisaties die geassocieerd partner wensen te worden en zij dienen zich te houden aan vastgestelde gedragsregels.

Verenigingsactiviteiten

Als geassocieerd partner kunt u deelnemen aan een groot deel van de activiteiten van de vereniging. De VNAB organiseert periodiek kennis- en ontmoetingsbijeenkomsten waarin bepaalde, voor de branche relevante thema‚Äôs centraal staan. Ook zijn geassocieerd partners welkom op de VNAB events, zoals het jaarlijkse marktdiner en de nieuwjaarsreceptie. Deze bijeenkomsten staan (mede) in het teken van ontmoeten & verbinden en bieden een uitgelezen mogelijkheid om in contact te treden met leden van de VNAB. Tevens ontvangen geassocieerd partners het magazine VNAB Visie waarin verzekeringstechnische- en branche overkoepelende onderwerpen centraal staan en waaraan diverse partijen, gelieerd aan de zakelijke verzekeringsmarkt, hun medewerking verlenen.

VNAB kennis- en ontmoetingscentrum

In de voormalige DNB dependance aan de Boompjes in Rotterdam bevindt zich sinds maart 2016 het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Het middelpunt van de zakelijke verzekeringsmarkt waar professionals elkaar in een nieuwe tijdsgeest ontmoeten, samenwerken en kennis delen. Leden en partners van de VNAB kunnen hier gebruik maken van alle faciliteiten die het centrum te bieden heeft zoals diverse vergaderruimtes, gratis flexwerkplekken, een flexibele eventvloer met ondersteuning van de modernste audiovisuele middelen, parkeerplaatsen, uitstekende koffie en uitgebreide lunch- en cateringmogelijkheden. Als geassocieerd partner van de VNAB kunt u ruimtes reserveren tegen een gereduceerd tarief.

Kosten

Geassocieerde partners zijn geen lid van de VNAB en hebben derhalve geen stemrecht. Ze betalen een aangepaste jaarlijkse bijdrage per organisatie. Voor meer informatie over de contributie en de tarieven  kunt u contact opnemen met de VNAB.

Geassocieerd partner worden?

De procedure om geassocieerd partner van de VNAB te worden is als volgt: na ontvangst van het ingevulde aanvraagformulier neemt de VNAB de aanvraag in behandeling. Bij een eventuele afwijzing van de aanvraag is het mogelijk bezwaar aan te tekenen bij de Geschillencommissie van de VNAB.

Benieuwd welke organisaties reeds zijn aangesloten bij de VNAB? Bekijk hier een overzicht van alle VNAB leden en partners.

Heijstek MSc, D. (Denise)Manager Ledenzaken & Marketing+31 (0)10 253 20 63+31 (0)6 283 635 13 d.heijstek@vnab.nlLinkedIn
Aanvragen geassocieerd partnerschap
Voordelen
  • Abonnement VNAB Visie
  • Toegang VNAB events
  • Gratis flexwerken kennis- en ontmoetingscentrum
  • Huren in VNAB kennis- en ontmoetingscentrum tegen gereduceerd tarief