Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Geassocieerd partnerschap

De VNAB kent de mogelijkheid dat bedrijven en organisaties, die door haar leden betrokken (kunnen) worden in het proces van het tot stand komen van verzekeringen dan wel in de be- of afhandeling van schaden, als geassocieerd partner kunnen deelnemen aan diverse activiteiten van de vereniging. Er worden bepaalde toelatingseisen gesteld aan organisaties die geassocieerd partner wensen te worden en zij dienen zich te houden aan vastgestelde gedragsregels.

Kennis en events

Geassocieerd partners kunnen deelnemen aan veel activiteiten van de vereniging. Zo organiseert de VNAB verschillende events die in het teken staan van kennis, ontmoeten en verbinden. Voorbeelden hiervan zijn Lunch & Learns, beursborrels, Introducties Coassurantie en de nieuwjaarsreceptie.

Tevens ontvangt u het magazine VNAB Visie waarin verzekeringstechnische- en branche overkoepelende onderwerpen centraal staan en waaraan diverse partijen, gelieerd aan de zakelijke verzekeringsmarkt, hun medewerking verlenen.

Naast het bijwonen van activiteiten is het ook mogelijk om uw kennis en expertise te delen met en zichtbaar te maken voor VNAB leden. Bijvoorbeeld door het verzorgen van een Lunch & Learn als spreker en het schrijven van artikelen voor de VNAB vakbekwaamheidstool.

VNAB kennis- en ontmoetingscentrum

In de voormalige DNB dependance aan de Boompjes in Rotterdam bevindt zich het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Het middelpunt van de zakelijke verzekeringsmarkt waar professionals elkaar in een nieuwe tijdsgeest ontmoeten, samenwerken en kennis delen. Leden en partners van de VNAB kunnen hier gebruik maken van alle faciliteiten die het centrum te bieden heeft zoals diverse vergaderruimtes, gratis flexwerkplekken, een flexibele eventvloer met ondersteuning van de modernste audiovisuele middelen, parkeerplaatsen, uitstekende koffie en uitgebreide lunch- en cateringmogelijkheden. Als geassocieerd partner kunt u ruimtes reserveren tegen een gereduceerd tarief.

Kosten

Geassocieerde partners zijn geen lid van de VNAB en hebben derhalve geen stemrecht. U betaalt een aangepaste jaarlijkse bijdrage per organisatie.

Geassocieerd partner worden?

Wenst u geassocieerd partner te worden? Neem dan contact met ons op en wij sturen u graag het aanvraagformulier toe. Na ontvangst van het ingevulde aanvraagformulier neemt de VNAB de aanvraag in behandeling. Bij een eventuele afwijzing van de aanvraag is het mogelijk bezwaar aan te tekenen bij de Geschillen Commissie van de VNAB.

Benieuwd welke organisaties reeds zijn aangesloten bij de VNAB? Bekijk dan ons overzicht van alle VNAB leden en partners.

Denise HeijstekManager ledenzaken & marketing+31 (0)10 253 20 63+31 (0)6 283 635 13 d.heijstek@vnab.nlLinkedIn
Tarieven
Toelatingseisen en gedragsregels
Voordelen
  • Abonnement VNAB Visie
  • Toegang VNAB events
  • Gratis flexwerken kennis- en ontmoetingscentrum
  • Ruimtes huren in VNAB kennis- en ontmoetingscentrum tegen gereduceerd tarief