Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB podcast 12: Verzilveren van data

Vanaf vandaag is de nieuwste VNAB podcast te beluisteren op Spotify, SoundCloud en Apple Podcast.

Podcast 12: Verzilveren van data

In de twaalfde aflevering van de VNAB podcast staat het verzilveren van data centraal. Tijdens deze aflevering gaan Michelle Broekhuis (Quintes Insurance Brokers), Roger Hendriks (Fenêtre) en Christy van Buren (VNAB) met presentator Maarten Bouwhuis in gesprek over gestructureerde data. Wat is gestructureerde data? Wat is het belang van de juiste inzet van data en hoe kunnen we hiermee een meer efficiënte markt creëren? U hoort het in deze podcast!

Risk has the future

In de VNAB podcastreeks ‘Risk has the future’ delen wij de rijke historie van de markt, kijken we naar de dag van vandaag en gaan we vooral in op de uitdagingen van morgen. Hoe houden we cyberrisico’s verzekerbaar? Hoe bereiden we ons voor op de nieuwe werkwereld? En hoe maken we de transitie naar een meer duurzame samenleving? Zolang we de toekomst niet kunnen voorspellen, zullen er altijd risico’s blijven die verzekerd moeten worden. The future has risks. Risk has the future.

Wat kunt u van de podcast verwachten?

Tijdens de afleveringen gaat de host in gesprek met een wisselend gezelschap van gasten. Iedere podcast schuiven er een makelaar, een verzekeraar en/of een externe deskundige aan tafel. Daarnaast sluit er ook regelmatig een young professional aan om zijn of haar kijk op het onderwerp met de luisteraars te delen.

Publicatie datum: 22 maart 2023
Meer nieuws