Administratief partnerschap

Administratief partnerschap

Ben je als expertisebureau betrokken bij schades in de coassurantiemarkt? Een aansluiting op e-ABS maakt het uitwisselen van gegevens efficiënter, transparanter en gemakkelijk! Het administratief partnerschap geeft daarom toegang tot e-ABS en is voor jou misschien interessant!

Toegang tot e-ABS maakt groei mogelijk!

Als administratief partner krijg je met jouw licenties toegang tot e-ABS binnen ons IT-platform. In de praktijk werk je met de module Claims. Het systeem stelt je in staat digitaal, snel en efficiënt gegevens uit te wisselen met verzekeraars en makelaars. 

VNAB Ontmoetingscentrum

Het VNAB Ontmoetingscentrum is gevestigd op één van de mooiste locaties in Rotterdam met uitzicht op de Maas en de Erasmusbrug: aan de Boompjes. De voormalige dependance van De Nederlandsche Bank is een bruisende ontmoetingsplek, modern ingericht en uitstekend bereikbaar voor onze leden. Het centrum is beschikbaar als vergader- of eventlocatie. Als partner kun je ruimtes reserveren tegen een gereduceerd tarief.  

Kosten lidmaatschap

Als administratief partner betaal je enkel kosten voor (persoonsgebonden) licenties voor e-ABS. Administratief partners zijn geen lid van de VNAB en hebben daarom geen stemrecht. Ontdek de kosten van het partnerschap hier

Denise Heijstek
Manager ledenzaken & marketing

Administratief partner worden?

Wil je administratief partner worden? Neem dan contact met ons op en wij sturen je graag het aanvraagformulier toe. Benieuwd welke organisaties zijn aangesloten bij de VNAB? Bekijk dan ons overzicht van alle VNAB leden en partners.

Administratief partner worden?
Administratief partner worden?