VNAB is verheugd met de komst van nieuwe collega's

VNAB is verheugd met de komst van nieuwe collega's

De VNAB is verheugd met de komst van Jeannette Donken en Fiona Schröder. Beide dames treden vanaf 1 februari in de functie van coördinator events & communicatie.

Jeannette Donken

Jeannette begon haar werkende leven 1993 als secretaresse bij Kraan Bouwcomputing en ging daar na enkele jaren verder als directiesecretaresse. Na vier jaar ging ze aan de slag in de combinatiefunctie van directiesecretaresse en PR-medewerker bij Slavenburg Groep en organiseerde zij vanuit deze functie vele interne en externe evenementen. In 2002 maakte Jeannette de overstap naar Media Markt-Saturn Holding Nederland waar zij op de marketingafdeling in de functie van marketing- en communicatiemedewerker ging werken. Hier was zij onder andere verantwoordelijk voor de mediaplanning, de openingsactiviteiten rondom nieuwe vestigingen en organiseerde zij diverse evenementen, zoals het jaarlijkse leveranciersevent. Na zeven mooie jaren bij Media Markt ging Jeannette begin 2010 aan de slag als personal assistant bij Leontien Total Sports, het bedrijf van ex-wielrenster en Olympisch kampioene Leontien van Moorsel. Naast het agendabeheer voor Leontien deed zij ook haar management en was Jeannette betrokken bij vele activiteiten, zoals de realisatie van het maatschappelijke project ‘Het Leontienhuis’. Ook was zij betrokken bij de organisatie van vele evenementen zoals de opening van het Leontienhuis door Koningin Máxima. 

Na haar functie bij Leontien Total Sports heeft Jeannette vanaf begin 2018 een periode op projectbasis bij diverse bedrijven gewerkt als personal assistant, management assistente en medewerker communicatie & events waarna zij vervolgens begin 2020 werd gevraagd om in vast dienstverband aan de slag te gaan bij Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging ‘De Maas’. Ruim 2,5 jaar heeft Jeannette daar met veel plezier op het secretariaat gewerkt waarbij zij ook de interne en externe communicatie en diverse evenementen verzorgde. 

Jeannette kijkt ernaar uit kennis te maken met deze voor haar nieuwe branche en hoopt het team van de VNAB met veel enthousiasme te kunnen versterken met onder andere de organisatie van events.

Jeannette Donken
Jeannette Donken

Fiona Schröder

Fiona is sinds 2008 werkzaam in de verzekeringsbranche en gestart bij Allianz als adviseur verzekeringen. Vervolgens heeft zij bij MS Amlin haar verdere carrière opgebouwd. Fiona heeft o.a. gewerkt als Support medewerker en Assistant Underwriter. Sinds 2012 heeft zij een coördinerende rol binnen het Marine Claims team.

Naast haar coördinerende functie binnen het Claims team, was Fiona ook vaak betrokken bij het organiseren van interne events waar haar passie voor dit vak is gegroeid. 

Na bijna 12 jaar met veel plezier gewerkt te hebben bij MS Amlin, was het tijd voor een volgende stap. Het organiseren van events in de door haar zo geliefde verzekeringsbranche, is voor haar de ideale nieuwe uitdaging. 

Fiona Schröder
Fiona Schröder