Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB kennis- en ontmoetingscentrum

In de voormalige DNB dependance aan de Boompjes in Rotterdam bevindt zich het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Het middelpunt van de zakelijke verzekeringsmarkt waar professionals elkaar in een nieuwe tijdsgeest ontmoeten, samenwerken en kennis delen.

Leden en geassocieerd partners van de VNAB kunnen hier gebruik maken van alle faciliteiten die het centrum te bieden heeft zoals diverse vergaderruimtes, een flexibele eventvloer met ondersteuning van moderne audiovisuele middelen, parkeerplaatsen, uitstekende koffie en uitgebreide lunch- en cateringmogelijkheden.

Op het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum kunnen nog steeds volledig coronaproof bijeenkomsten worden georganiseerd. Op het centrum zijn de vaste zitplaatsen op 1,5 meter afstand, hanteert de catering alle hygiënemaatregelen, volgen we het coronaprotocol, is er een luchtcirculatiesysteem dat voldoet aan de eisen van het RIVM en houden we de gegevens van de bezoekers bij voor mogelijk bron- en contactonderzoek. Onze gastvrouwen informeren u graag over de mogelijkheden voor uw fysieke of hybride vergadering, bijeenkomst of evenement.

8,4                         50.000


Rapportcijfer       Aantal bezoekers sinds opening in 2016 

Online event- en vergadermogelijkheden
Bekijk alle zalen
Plattegrond
Offerte aanvragen
Verhuurgids
Protocol COVID-19 VNAB kennis- en ontmoetingscentrum
Zaalindeling IJssel tijdens Corona
Zaalindeling Merwede tijdens Corona
Zaalindeling Rijn tijdens Corona
Zaalindeling Schelde tijdens Corona