Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB kennis- en ontmoetingscentrum

In de voormalige DNB dependance aan de Boompjes in Rotterdam bevindt zich het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Het middelpunt van de zakelijke verzekeringsmarkt waar professionals elkaar in een nieuwe tijdsgeest ontmoeten, samenwerken en kennis delen.

Leden en geassocieerd partners van de VNAB kunnen hier gebruik maken van alle faciliteiten die het centrum te bieden heeft zoals diverse vergaderruimtes, een flexibele eventvloer met ondersteuning van moderne audiovisuele middelen, parkeerplaatsen, uitstekende koffie en uitgebreide lunch- en cateringmogelijkheden.

8,4                         50.000


Rapportcijfer       Aantal bezoekers sinds opening in 2016 


VNAB kennis- en ontmoetingscentrum tijdelijk gesloten


Naar aanleiding van de persconferentie van 3 november met opnieuw verscherpte coronamaatregelen, heeft de VNAB besloten om het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum vanaf maandag 9 november tot nader order te sluiten. Zo dragen wij bij aan het verzoek om de reisbewegingen en contactmomenten, zeker noodzakelijk in de regio Rotterdam, te beperken om zo het coronavirus onder controle te krijgen.
De gastvrouw blijft bereikbaar via telefoon (010-253 2060) en via e-mail (receptie@vnab.nl) .

Wij houden de berichtgeving vanuit de overheid in de gaten en zullen het centrum openen zodra dat weer mogelijk en verantwoord is.
Online event- en vergadermogelijkheden
Bekijk alle zalen
Plattegrond
Offerte aanvragen
Verhuurgids
Protocol COVID-19 VNAB kennis- en ontmoetingscentrum
Zaalindeling IJssel tijdens Corona
Zaalindeling Merwede tijdens Corona
Zaalindeling Rijn tijdens Corona
Zaalindeling Schelde tijdens Corona