Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB kennis- en ontmoetingscentrum

In de voormalige DNB dependance aan de Boompjes in Rotterdam bevindt zich het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Het middelpunt van de zakelijke verzekeringsmarkt waar professionals elkaar in een nieuwe tijdsgeest ontmoeten, samenwerken en kennis delen.

Leden en geassocieerd partners van de VNAB kunnen hier gebruik maken van alle faciliteiten die het centrum te bieden heeft zoals diverse vergaderruimtes, een flexibele eventvloer met ondersteuning van moderne audiovisuele middelen, parkeerplaatsen, uitstekende koffie en uitgebreide lunch- en cateringmogelijkheden.

Avondsluiting

Om het aantal coronabesmettingen terug te dringen en verdere overbelasting van de zorg te voorkomen, heeft het kabinet tijdens de persconferentie van 26 november strengere maatregelen genomen. Deze maatregelen zijn gericht op het sterk verminderen van het aantal contactmomenten per dag. De VNAB volgt deze maatregelen nauwgezet. Vanaf maandag 29 november t/m vrijdag 17 december 2021 geldt voor het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum een avondsluiting vanaf 17:00 uur.

Wij faciliteren uw fysieke of hybride overleg op een veilige wijze en zo gastvrij mogelijk. Wij hebben hiertoe de volgende maatregelen genomen en vragen u om u aan de gedragsregels te houden:
  • Draag bij binnenkomst en tijdens verplaatsingen in ons centrum een mondkapje.
  • Bij binnenkomst wordt uw coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs gecheckt.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Houd u aan de basisregels (Schud geen handen en was ze regelmatig / Houd 1,5 meter afstand / Luchten / Testen – klachten? Blijf thuis en laat u testen).
  • Vaste zitplaats in de zalen is verplicht. Op de plattegronden rechts in beeld vindt u de indeling van onze zalen op 1,5 meter.
  • De catering hanteert alle hygiënemaatregelen.
  • In het centrum en in de zalen is een luchtcirculatiesysteem met frisse lucht dat voldoet aan de eisen van het RIVM.
  • Wij zorgen voor een gecontroleerde in- en uitstroom van bezoekers. De looppaden zijn via markeringen aangegeven.

Onze gastvrouwen verzorgen graag uw fysieke of hybride bijeenkomst met een van onze vergadersets en informeren u graag over de mogelijkheden.

8,4                        Gemiddeld rapportcijfer

Online event- en vergadermogelijkheden
Bekijk alle zalen
Plattegrond
Offerte aanvragen
Verhuurgids
Protocol COVID-19 VNAB kennis- en ontmoetingscentrum
Plattegrond IJssel - Zaalindeling Corona
Plattegrond Merwede - Zaalindeling Corona
Plattegrond Rijn - Zaalindeling Corona
Plattegrond Schelde - Zaalindeling Corona