Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB kennis- en ontmoetingscentrum

In de voormalige DNB dependance aan de Boompjes in Rotterdam bevindt zich het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Het middelpunt van de zakelijke verzekeringsmarkt waar professionals elkaar in een nieuwe tijdsgeest ontmoeten, samenwerken en kennis delen.

Leden en geassocieerd partners van de VNAB kunnen hier gebruik maken van alle faciliteiten die het centrum te bieden heeft zoals diverse vergaderruimtes, een flexibele eventvloer met ondersteuning van moderne audiovisuele middelen, parkeerplaatsen, uitstekende koffie en uitgebreide lunch- en cateringmogelijkheden.

8,4                         50.000


Rapportcijfer       Aantal bezoekers sinds opening in 2016 


VNAB kennis- en ontmoetingscentrum open per 2 juni

Conform het besluit van de Rijksoverheid op 24 juni over de verruiming van de coronamaatregelen, zijn er op het centrum vanaf 1 juli maximaal 100 gasten welkom tijdens bijeenkomsten. Uiteraard op basis van de richtlijnen van de overheid: maximaal 100 gasten met voorafgaande reservering, een vaste zitplaats, inachtneming van de hygiënevoorschriften en 1.5 meter afstand. Er is een coronaprotocol opgesteld en er zijn tekeningen van de nieuwe zaalindelingen beschikbaar. Het protocol COVID-19 VNAB kennis- en ontmoetingscentrum en de plattegrond zijn op deze pagina beschikbaar. Ook voor de catering zijn de nodige hygiënemaatregelen genomen. De gastvrouw, bereikbaar via 010-253 20 60 of receptie@vnab.nl, kan u hier verder over informeren. De VNAB doet er alles aan om veilige bijeenkomsten te faciliteren. Wij denken graag met u mee en kijken ernaar uit om u weer met een glimlach te ontvangen.

Bekijk alle zalen
Plattegrond
Offerte aanvragen
Verhuurgids
Protocol COVID-19 VNAB kennis- en ontmoetingscentrum
Zaalindeling IJssel tijdens Corona
Zaalindeling Merwede tijdens Corona
Zaalindeling Rijn tijdens Corona
Zaalindeling Schelde tijdens Corona