Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs B.A.

VNAB kennis- en ontmoetingscentrum

In de voormalige DNB dependance aan de Boompjes in Rotterdam bevindt zich het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Het middelpunt van de zakelijke verzekeringsmarkt waar professionals elkaar in een nieuwe tijdsgeest ontmoeten, samenwerken en kennis delen.

Leden en geassocieerd partners van de VNAB kunnen hier gebruik maken van alle faciliteiten die het centrum te bieden heeft zoals diverse vergaderruimtes, een flexibele eventvloer met ondersteuning van moderne audiovisuele middelen, parkeerplaatsen, uitstekende koffie en uitgebreide lunch- en cateringmogelijkheden.

8,4                         50.000


Rapportcijfer       Aantal bezoekers sinds opening in 2016 


Aangepaste openingstijden VNAB kennis- en ontmoetingscentrum

In verband met de verscherpte coronamaatregelen zijn veel vergaderingen en bijeenkomsten in het centrum geannuleerd en is de spontane inloop weggevallen. Daarom is besloten om op de dagen dat er geen activiteiten zijn het centrum te sluiten.
In week 44 is het centrum geopend op:  
Maandag 26 oktober van 11:00 uur – 15:00 uur
Dinsdag 27 oktober van 07:30 uur – 14:00 uur
Woensdag 28 oktober van 10:30 uur – 16:30 uur 
Donderdag 29 oktober van 10:00 uur – 18:00 uur 

Op vrijdag 30 oktober is het centrum gesloten.

Op de dagen dat het centrum dicht is en buiten de genoemde openingstijden, is de gastvrouw bereikbaar via telefoon (010-253 2060) en per e-mail (receptie@vnab.nl).


VNAB kennis- en ontmoetingscentrum coronaproof

Conform het besluit van de Rijksoverheid met de aanscherping van de coronamaatregelen (gedeeltelijke lockdown per 14 oktober) en rekening houdend met de 1,5 meter afstand kunnen wij bijeenkomsten faciliteren tot maximaal 30 personen exclusief personeel. Uiteraard op basis van de richtlijnen van de overheid: met voorafgaande reservering, een vaste zitplaats, inachtneming van de hygiënevoorschriften, verplicht gebruik van mondkapjes bij binnenkomst en verplaatsingen, 1.5 meter afstand en registratie van alle gasten voor het eventuele bron- en contactonderzoek. Er is een coronaprotocol opgesteld en er zijn tekeningen van de nieuwe zaalindelingen beschikbaar. Het protocol COVID-19 VNAB kennis- en ontmoetingscentrum en de plattegronden vindt u op deze pagina. Ook voor de catering zijn de nodige hygiënemaatregelen genomen. De klimaat- en luchtbehandelingsinstallatie van het pand voldoet aan de RIVM-eisen: er wordt deels verse lucht ingenomen, deels vindt recirculatie van de lucht plaats.
De gastvrouw, bereikbaar via 010-253 20 60 of receptie@vnab.nl, kan u verder informeren over de mogelijkheden voor vergaderingen en ontvangsten. De VNAB doet er alles aan om veilige bijeenkomsten te faciliteren. Wij denken graag met u mee en kijken ernaar uit om u weer met een glimlach te ontvangen.
Bekijk alle zalen
Plattegrond
Offerte aanvragen
Verhuurgids
Protocol COVID-19 VNAB kennis- en ontmoetingscentrum
Zaalindeling IJssel tijdens Corona
Zaalindeling Merwede tijdens Corona
Zaalindeling Rijn tijdens Corona
Zaalindeling Schelde tijdens Corona