Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB kennis- en ontmoetingscentrum

In de voormalige DNB dependance aan de Boompjes in Rotterdam bevindt zich het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Het middelpunt van de zakelijke verzekeringsmarkt waar professionals elkaar in een nieuwe tijdsgeest ontmoeten, samenwerken en kennis delen.

Leden en geassocieerd partners van de VNAB kunnen hier gebruik maken van alle faciliteiten die het centrum te bieden heeft zoals diverse vergaderruimtes, een flexibele eventvloer met ondersteuning van de modernste audiovisuele middelen, parkeerplaatsen, uitstekende koffie en uitgebreide lunch- en cateringmogelijkheden. 

Het reserveren van ruimtes is ook voor aan de markt gelieerde partijen mogelijk! Neem voor meer informatie contact met ons op! De nieuwe verhuurgids met prijzen en huurmogelijkheden vindt u hier

VNAB kennis- en ontmoetingscentrumVertrek adres
Versturen
ReceptieVNAB kennis- en ontmoetingscentrum+31 (0)10 253 20 60receptie@vnab.nl
Verhuurgids
Bekijk founding/supporting partners
Middelpunt in de marktHet nieuwe VNAB kennis- en ontmoetingscentrum vormt letterlijk het middelpunt in de markt. Diverse VNAB leden en partners zijn gevestigd in de nabije omgeving van het pand aan de Boompjes. Benieuwd wie dit zijn? Bekijk dan de kaart van de omgeving.
Foto impressie