Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Support Sanctiepl@tform

Tijdens en na implementatie van het Sanctiepl@tform wordt u ondersteund door het team Functioneel Beheer van de VNAB, in samenwerking met onze ICT partner Fenêtre. Mocht u tijdens het gebruik van het platform op problemen stuiten of heeft u een vraag, dan staat dit team tot uw beschikking. U kunt vragen, fouten (incidenten) of wensen (wijzigingsverzoeken) indienen. Bij voorkeur gebeurt dit via de daartoe opgezette VNAB meldingenportaal. Daarnaast is het team Functioneel Beheer van de VNAB bereikbaar per telefoon en e-mail.

Voor vragen/verzoeken van organisatorische aard of vragen met betrekking tot de inrichting van het Sanctiepl@tform kunt u ook terecht bij het team Functioneel Beheer. Hier kunt u ook wijzigingen doorgeven in de contactgegevens van contactpersonen en meldingbeheerders die bij de VNAB gebruikt worden voor het verspreiden van berichten (contactpersoon) of het indienen van meldingen (meldingbeheerder).

Let op! Alleen de bij de VNAB geregistreerde meldingbeheerder van uw organisatie kan meldingen indienen.

Webservices Service Desk (Fenêtre)

Leden die gebruik maken van webservices en die daarbij problemen ondervinden kunnen zich richten tot de e-ABS webservices Service Desk van onze ICT partner Fenêtre. Verzoeken kunnen ingediend worden door de bij de servicedesk bekende contactpersonen voor webservices. Toegang tot de e-ABS webservices Service Desk van Fenêtre kan per e-mail worden aangevraagd via  sanctie@vnab.nl.


DOCUMENTATIE: Handleiding / Inrichting / Gebruik (inloggen vereist)

 
Support Functioneel Beheer+31 (0)10 253 20 05sanctie@vnab.nl
Sanctiepl@tform Webservice Desk di en do 9:00 - 12:00 uur+31 (0)88 664 27 28sanctieplatform.service
@fenetre.nl 
E-learning