Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

VNAB podcast: Risk has the future

In de VNAB podcastreeks ‘Risk has the future’ delen wij de rijke historie van de markt, kijken we naar de dag van vandaag en gaan we vooral in op de uitdagingen van morgen. Hoe houden we cyberrisico’s verzekerbaar? Hoe bereiden we ons voor op de nieuwe werkwereld? En hoe maken we de transitie naar een meer duurzame samenleving? Zolang we de toekomst niet kunnen voorspellen, zullen er altijd risico’s blijven die verzekerd moeten worden. The future has risks. Risk has the future.

Wat kunt u van de podcast verwachten?

Vorig jaar is de VNAB gestart met een podcast pilot naar aanleiding van haar 35-jarig jubileum. Na een eerste reeks van vier afleveringen met veel enthousiaste luisteraars, zetten wij de serie voort. Tijdens de afleveringen gaat presentatrice Tamara Bok in gesprek met een wisselend gezelschap van gasten. Iedere podcast schuiven er een makelaar, een verzekeraar en/of een externe deskundige aan tafel. Daarnaast sluit er ook een young professional aan om zijn of haar kijk op het onderwerp met de luisteraars te delen.

Wij horen graag uw mening

De VNAB is er voor, maar vooral ook door haar leden en partners. Graag betrekken wij hen dan ook bij het maken van onze podcasts. Heeft u tips of suggesties voor onze podcasts? Wij horen het graag via marketing@vnab.nl.