Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Risk has the future

Het is een marktbrede uitdaging om goede (potentiële) professionals te vinden. De onbekendheid met de (groot) zakelijke verzekeringsmarkt is groot onder studenten en schoolverlaters. De VNAB neemt daarom een centrale rol in bij het promoten van de zakelijke verzekeringsmarkt en de carrièreperspectieven binnen deze markt. 

Onderwijs en arbeidsmarkt

Samen met haar leden werkt de VNAB onder andere aan marktbrede arbeidsmarktcommunicatie, de ontwikkeling van aantrekkelijke casuïstiek en het versterken van de samenwerking met hogescholen en universiteiten. Hogescholen en universiteiten bieden vele mogelijkheden zoals gastcolleges, workshops, open dagen en stage- en afstudeermarkten. Met de arbeidsmarktcampagne Risk has the future promoten wij onze branche en het Risk Insurance Traineeship bij studenten en starters. Uiteraard kunt u gebruik maken van ons promotiemateriaal, deze vindt u onderaan de pagina. 

Marktpromotor updates

Via deze updates houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen en nodigen wij u uit voor het verzorgen van één van de komende gastlessen, workshops en inhousedagen.

Marktpromotor update - juni 2022

Marktpromotor update - maart 2022


De marktpromotor update verschijnt één keer per kwartaal. U kunt zich inschrijven via de rechter donkerblauwe button.

Martine LaarmanCoördinator kennis & opleiding+31 (0)10 253 20 08+31 (0)6 292 001 84m.laarman@vnab.nlLinkedIn
Aanmelden marktpromotor updates
Website Risk has the future
LinkedIn Risk has the future
Instagram Risk has the future