Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.
Cover
"Een unieke dynamische marktplaats waar leden, klanten en sector gerelateerde partijen elkaar vinden en ontmoeten."

Lidmaatschap VNAB

Als brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt verbindt de VNAB vele partijen. Partijen met verschillende achtergronden, interesses en belangen. Geen andere brancheorganisatie kent een dergelijke diversiteit aan bloedgroepen. Dat maakt de VNAB tot een unieke dynamische marktplaats waar leden, klanten en sector gerelateerde partijen elkaar vinden en ontmoeten; waar actuele kennis over de markt altijd toegankelijk is en waar uiteenlopende belangen kunnen worden erkend en herkend.

Indien u interesse heeft om aan te sluiten bij de VNAB, dan bestaan er verschillende mogelijkheden. Meer informatie hierover treft u hieronder aan. 

Makelaarslidmaatschap

Volledig lidmaatschap voor makelaars die actief zijn op de Nederlandse zakelijke verzekeringsmarkt.

Verzekeraarslidmaatschap

Volledig lidmaatschap voor verzekeraars en gevolmachtigd agenten die actief zijn op de Nederlandse zakelijke verzekeringsmarkt.

Administratief partnerschap

Toegang tot e-ABS voor expertisebureaus die betrokken zijn bij de schadeafhandeling in de Nederlandse zakelijke verzekeringsmarkt.

Geassocieerd partnerschap

Toegang tot events en het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum voor organisaties die door VNAB leden betrokken worden in het proces van het tot stand komen van verzekeringen dan wel in de be- of afhandeling van schades.

Sanctiepl@tform partnerschap

Toegang tot het VNAB Sanctiepl@tform.

Supporting partnerschap

Korting op gebruik van en zichtbaarheid binnen het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum voor VNAB leden en partners.