Coƶperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.
Cover
"Een unieke dynamische marktplaats waar leden, klanten en sector gerelateerde partijen elkaar vinden en ontmoeten"

Lidmaatschap VNAB

Als brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt verbindt de VNAB vele partijen. Partijen met verschillende achtergronden, interesses en belangen. Geen andere brancheorganisatie kent een dergelijke diversiteit aan bloedgroepen. Dat maakt de VNAB tot een unieke dynamische marktplaats; waar leden, klanten en sector gerelateerde partijen elkaar vinden en ontmoeten; waar actuele kennis over de markt altijd toegankelijk is en waar uiteenlopende belangen kunnen worden erkend en herkend.

Indien u interesse heeft in een lidmaatschap bij de VNAB, dan bestaan er verschillende mogelijkheden: een volledig lidmaatschap met stemrecht dat onder andere toegang geeft tot e-ABS; kennissessies en events; modelvoorwaarden, regelingen en het kennis- en ontmoetingscentrum. Dit lidmaatschap is aan te vragen door verzekeraars, gevolmachtigd agenten en makelaars die actief zijn op de Nederlandse zakelijke verzekeringsmarkt. 

Een andere mogelijkheid betreft het geassocieerd partnerschap dat vooral in het teken staat van ontmoeten & verbinden en onder andere toegang geeft tot de kennissessies en events.

Bent u actief in het expertise vak en zoekt u voor een efficiĆ«nte afhandeling van de administratie aansluiting op e-ABS? Dan is een administratief partnerschap te overwegen. Onderstaand treft u meer informatie aan over de diverse lidmaatschappen.

Administratief partnerschap

Geassocieerd partnerschap

Lidmaatschap makelaars

Lidmaatschap verzekeraars

Sanctiepl@tform partnerschap