Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Updates iDOSpl@tform

In maart 2018 is de VNAB gestart met het iDOSpl@tform, aanvankelijk onder de projectnaam 'Gestructureerde data'. Uit onderzoek bleek namelijk dat de coassurantiemarkt gebaat is bij een verdere ketenintegratie van polis- en claimsdata. iDOS staat voor insurance Data and Objects Sharing. Het platform faciliteert een gebruiksvriendelijke en gestructureerde uitwisseling van gegevens tussen betrokken partijen.

De maandelijkse updates over het iDOSpl@tform zullen vanaf heden niet meer in een separate nieuwsbrief verschijnen. Dit is -net als alle andere updates van de ICT systemen van de VNAB - geïntegreerd in de Wh@tsNewsbrief. De iDOSpl@tform nieuwsbrief van mei 2020 is de laatste editie.

Wenst u op de hoogte gehouden te worden van de ICT ontwikkelingen? Schrijft u zich dan in voor de Wh@tsNewsbrief. Als u ingeschreven stond voor de iDOSpl@tform nieuwsbrief, ontvangt u automatisch de Wh@tsNews. Mocht u dit niet op prijs stellen dan kunt u zich afmelden via de link in de voettekst van de nieuwsbrief. Meer informatie vindt u via de donkerblauwe button aan de rechterkant.

Update 15 iDOSpl@tform 2020-05 (mei)

Update 14 iDOSpl@tform 2020-03 (maart)

Update 13 iDOSpl@tform 2020-01 (januari)

Update 12 iDOSpl@tform 2019-12 (december)

Update 11 iDOSpl@tform 2019-10 (oktober)

Update 10 iDOSpl@tform 2019-09 (september)

Update 09 iDOSpl@tform 2019-07 (juli)

Update 08 iDOSpl@tform 2019-01 (januari)

                                                                                                                                                                                                                    Direct op de hoogte blijven van aankomende VNAB events, ICT optimalisaties, actuele kennisonderwerpen, juridische thema’s, ledennieuws en nog veel meer? Volg de VNAB dan op LinkedIn.