Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Lunch & Learn

De VNAB organiseert elke twee weken een online Lunch & Learn. Deze bijeenkomsten staan enerzijds in het teken van kennisborging met als doel het delen van specifieke kennis waarbij de nadruk ligt op actualiteit. Anderzijds dienen ze als platform voor interactie en discussie op het onderwerp van gesprek. De Lunch & Learns worden verzorgd door deskundige sprekers en vallen binnen één van de vijf branches (brand, cyber, engineering, transport of varia) of is een brancheoverschrijdend thema.

De Lunch & Learns vinden plaats op maandagen van 12.00 uur tot 13.00 uur en zijn alleen live te bekijken. Achteraf terugkijken is niet mogelijk. Onderaan deze pagina vindt u alle aankomende bijeenkomsten en kunt u zich aanmelden.

Heeft u suggesties voor onderwerpen die u graag besproken ziet bij een Lunch & Learn of weet u een geschikte spreker? Wij horen het graag. Suggesties kunt u aangeven via de blauwe button rechts op deze pagina.

Geassocieerd partners

Ook geassocieerd partners kunnen deelnemen aan de Lunch & Learns. Hierbij geldt wel exclusiviteit voor de spreker(s). Indien een Lunch & Learn wordt verzorgd door een expertisebureau kunnen andere experts zich niet inschrijven voor deze sessie. Hetzelfde geldt voor advocatenkantoren.

Permanent Actueel (PA)

NIVRE experts ontvangen 1 PE punt voor Lunch & Learns.

Kosten en annuleren

Graag informeren wij u dat deelname aan Lunch & Learns kosten met zich meebrengt. De kosten bedragen €49,- (excl. BTW) per persoon.

Aanmeldingen zijn tot en met de vrijdag vóór de bijeenkomst kosteloos te annuleren. Facturering vindt plaats per organisatie per maand.

Suggesties Lunch & Learns
Fiona SchröderCoördinator events & communicatie+31 (0)10 253 20 64f.schroder@vnab.nlLinkedIn