Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Lunch & Learn

De VNAB organiseert elke twee weken een Lunch & Learn in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Deze bijeenkomsten staan enerzijds in het teken van kennisborging met als doel het delen van specifieke kennis waarbij de nadruk ligt op actualiteit. Ze worden verzorgd door deskundige sprekers en vallen binnen één van de vijf branches (brand, cyber, engineering, transport of varia) of is een brancheoverschrijdend thema. Anderzijds dienen de Lunch & Learns als platform voor interactie en discussie op het onderwerp van gesprek.

De Lunch & Learns vinden plaats op maandagen van 12.00 uur tot 13.30 uur onder het genot van een broodje. Onderaan deze pagina vindt u alle aankomende bijeenkomsten en kunt u zich aanmelden.

Heeft u suggesties voor onderwerpen die u graag besproken ziet bij een Lunch & Learn of weet u een geschikte spreker? Wij horen het graag. Suggesties kunt u aangeven via de blauwe button rechts op deze pagina.

Permanent Actueel (PA) en Permanente educatie (PE)

De samenvatting van de Lunch & Learns worden nu ook aangeboden in de vorm van artikelen in de VNAB vakbekwaamheidstool. Wanneer u de Lunch & Learn heeft gevolgd, kunt u de bijbehorende vragen in de vakbekwaamheidstool beantwoorden. Het artikel verschijnt enkele weken na de Lunch & Learn. NIVRE experts ontvangen 1 PE punt voor Lunch & Learns.

Digitaal volgen

Leden die gebruik maken van de VNAB vakbekwaamheidstool kunnen de Lunch & Learns ook digitaal volgen. De bijeenkomsten zijn enkel live te bekijken. Achteraf is dit niet meer mogelijk. Deelnemers kunnen inloggen bij de vakbekwaamheidstool. Hier verschijnt een pop-up. Voor het online volgen van de Lunch & Learns hoeft u zich vooraf niet aan te melden.

Amsterdam

In samenwerking met VNAB leden bieden wij enkele Lunch & Learns ook in de regio Amsterdam aan. Dit zijn herhalingen van eerder in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum georganiseerde Lunch & Learns.

Geassocieerd partners

Ook geassocieerd partners kunnen deelnemen aan de Lunch & Learns. Hierbij geldt wel exclusiviteit voor de spreker(s). Indien een Lunch & Learn wordt verzorgd door een expertisebureau kunnen andere experts zich niet inschrijven voor deze sessie. Hetzelfde geldt voor advocatenkantoren.

Kosten en annuleren

Graag informeren wij u dat deelname aan Lunch & Learns kosten met zich meebrengt. De kosten bedragen €62,- (excl. BTW) per persoon. Voor VNAB leden die gebruik maken van de VNAB vakbekwaamheidstool, zijn de kosten €47,- per persoon. Het online volgen van de Lunch & Learn via de vakbekwaamheidstool is gratis.

Aanmeldingen zijn tot en met de donderdag vóór de bijeenkomst kosteloos te annuleren. Facturering vindt plaats per organisatie per kwartaal.

Aankomende Lunch & Learns
    Suggesties Lunch & Learns
    Rozenblad BComm, Z.D. (Zoewé)Medewerker Events & Communicatie+31 (0)10 253 20 06z.rozenblad@vnab.nlLinkedIn