Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Risk has the future, creating it together

Zolang we de toekomst niet kunnen voorspellen, zullen er altijd risico’s blijven die verzekerd moeten worden. The future has risks. Risk has the future. Maar hoe gaat die toekomst eruit zien? Wat kunnen we nu doen om risico’s in de toekomst te blijven verzekeren? De VNAB speelt hier als vereniging een cruciale rol in. Door innovatieve ICT-systemen te bieden, kennisoverdracht te bevorderen en impactvolle ontmoetingen te faciliteren, bewaakt de VNAB de branche en brengt zij deze samen. Door samen te werken, iets teruggeven aan de maatschappij. Dat is de unieke kracht van de vereniging.

Feestelijk jubileumjaar

Natuurlijk zal de VNAB samen met haar leden en partners feestelijk stilstaan bij haar 35-jarig bestaan. Maar zal zij het jaar ook aangrijpen om samen met haar leden en partners de toekomst te verkennen en te vormen. Tijdens interviews, discussies en events komen onderwerpen als duurzaamheid, cyber en de toekomst van werk op tafel. Young professionals, klanten, stakeholders, senior professionals en studenten, iedereen wordt uitgedaagd om mee te denken over de toekomst van onze branche. 

Een stukje historie

De Nederlandse coassurantiemarkt, waar grootzakelijke schaderisico’s worden verzekerd, heeft een rijke geschiedenis welke teruggaat tot en met de 16e eeuw. In de loop van de eeuwen heeft deze zakelijke verzekeringsmarkt zich ontwikkeld tot de markt zoals we die nu kennen. De Vereniging Nederlandse Assurantiebeurs (VNAB) speelt, als belangenbehartiger van de zakelijke verzekeringsmarkt, een centrale rol in de markt van vandaag.

Jubileumevent