Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.

Lunch & Learn @VNAB

De VNAB organiseert elke twee weken een Lunch & Learn @VNAB. Vanaf heden kunnen de medewerkers van onze leden en deelnemers hiervoor terecht in het nieuwe VNAB kennis- en ontmoetingscentrum.

Lunch & Learn @VNAB

Lunch & Learn @VNAB staat in het teken van kennis(borging). De VNAB organiseert om de week een Lunch & Learn met als doel het delen van specifieke kennis waarbij de nadruk ligt op de actualiteit. De Lunch & Learns worden verzorgd door een pool van goed ingevoerde sprekers en staan in het teken van één van de branchesectoren (brand, transport, varia, engineering of cyber) of een brancheoverschrijdend thema.

Lunch & Learn vindt plaats op maandagen (even weken) van 12.00 tot 13.30 uur onder het genot van een broodje. U kunt zich via onderstaande links aanmelden.

Uw input is welkom! Heeft u suggesties voor onderwerpen die u graag besproken ziet bij een Lunch & Learn? Wij horen dat graag. Suggesties kunt u aangeven via de blauwe button rechts op deze pagina.

Digitaal volgen Lunch & Learn

Vanaf 2019 worden de Lunch & Learns digitaal aangeboden, mits akkoord van de spreker(s). Dit is alleen mogelijk voor VNAB leden die de vakbekwaamheidstool afnemen. De digitale Lunch & Learns zijn enkel live te bekijken. Achteraf is dit niet meer mogelijk. Deelnemers kunnen inloggen bij de VNAB Vakbekwaamheidstool. Hier zal een pop-up verschijnen. U hoeft zich vooraf niet aan te melden.

Geassocieerd partners & NIVRE PE punten

Ook geassocieerd partners kunnen sinds kort deelnemen aan de Lunch & Learn sessies. Hierbij geldt wel exclusiviteit voor de spreker(s). Indien een Lunch & Learn wordt verzorgd door een expertisebureau kunnen andere experts zich niet inschrijven voor deze sessie. Hetzelfde geldt voor advocatenkantoren. NIVRE experts ontvangen 1 PE punt per Lunch & Learn.

Kosten

Graag informeren wij u dat deelname aan Lunch & Learn @VNAB kosten met zich meebrengt. Per bijeenkomst hanteren wij een kostenvergoeding van €62,- (excl. BTW) per persoon. Voor VNAB leden die gebruik maken van de VNAB vakbekwaamheidstool zijn de kosten €47,- per persoon. Aanmeldingen zijn tot 3 werkdagen voor de bijeenkomst kosteloos te annuleren. Facturering vindt plaats per organisatie per kwartaal. Het digitaal volgen van de Lunch & Learns is kosteloos.

Rozenblad BComm, Z.D. (Zoewé)Medewerker Events & Communicatie+31 (0)10 253 20 06z.rozenblad@vnab.nlLinkedIn
Suggesties voor Lunch & Learn